pozycje

(64 wyniki)
  • czy są jakieś specjalne pozycje sprzyjające zapłodnieniu?
  • Hej kobietki, mam pytanko. Otuz czy jest mozliwe zajscie w ciaze w pozycji na jezdzca? Moj chlopak studiuje fizyke i mowi, ze plemniki nie dotrą do jajeczka, bo grawitacja na to nie pozwoli. Ale wole sie upewnic. Pozdrawiam.
  • Witam. Siostra od kilku dni ma dziwne objawy: kiedy kładzie się na kanapie (w dzień czy podczas zasypiania w nocy) zaczyna kaszleć i dusi ją w klatce piersiowej. Objawy są tylko wtedy, kiedy jest w pozycji leżącej - w ciągu dnia nie męczy ją kaszel. 2 miesiące temu była przeziębiona, dostała antybiotyki (!), po miesiącu znowu miała zawalone gardło i lekarz zapisał BISEPTOL. Od tego czasu nie doszła zupełnie do siebie: ma chrype no te nocne kasłanie. Myślałam, że to może jakaś alerg...
  • Nie wiem co mam zrobic: nie moge osiagnac orgazmu podczas stosunku, chociaz probujemy roznych pozycji. Nie mam z tym problemu podczas wspolnej masturbacji kiedy lechtaczka jest uciskana z zewnatrz. Ale taka sytuacja w ogole sie nie zdarzala podczas stosunkow. Nie mam doswiadczenia, pewnie nie probujemy wszystkicj pozycji. Czy ktoras z was miala podobny problem?
  • no wlaśnie jak w temacie... Jakie pozycje będą odpowiednie dla wysokiego mężczyzny i niskiej kobiety? poradzcie...
  • powiedzcie dlaczego w pozycji od tyłu odczuwam tak straszny paralizujący ból, że zaciskam zęby i tylko czekam aż to piekło się skończy? i dlaczego mój mężczyzna tak lubi tą pozycję?
  • pozycje(6)

zwracam się z problemem który od jakiegoś czasu nie daje mi spokoju. podczas stosunku odczówam ból przy głębszej penetracji, moja pani doktór powiedziała mi żeby zmienić pozycję, druga pani ginekolog powiedział mi że to z biegiem lat minie, niestety nie mogę znaleść odpowiedzi co jest przyczyną, w internecie czytałam że nie można lekceważyć takich objawów, gdzie mam się zgłosić, dlaczego dwie panie ginekolog zlekceważyły mój problem? czy powodem może być nadżerka?
  • pozycja(8)

hej jaką pozycje polecacie dla starających sie o dzidziusia?
  • pozycja(12)

od 2 miesięcy staramy się z mężem o dziecko,i na razie bez skutku.Jakie pozycje miłosne polecacie aby przyspieszyć zajście?
  • Czy spanie na brzuchu może wpływać negatywnie na ciąże, mam na myśli jej poczacek, tzn. 6/7 tydzień???? dzięki :-)
  • się rozciagnąć na długość? Chodzi mi o to że mój partner ma ponad wymiarowego, czy kiedys bedziemy mogli sie kochac nie zwazajac na to że on nie może za glęboko, bo mnie to boli... Myśle ze raczej nie będzie to mozliwe...ale pytam bo mam taka głupią nadzieje... czy boli mnie moze dlatego ze cos jest nie tak? Z poprzednim partnerem bolalo mnie tylko w okolicach dni płodnych...tak jakby jajnik..ale on miał jakies połowe z tego co terźniejszy ma... I darujcie sobie głupie komentar...
  • Nie wiem czy mam sie tym przejmowac i co to moze byc...jesli moj maz kocha sie ze mna klasycznie to nie boli mnie nic lecz jesli to inna pozycja gdzie penetracja jest gleboka czasam doznaje takiego ostrego uklucia tak jakby na koncu macicy?? czy to mi przejdzie w miare uplywu czasu??
  • Niedawno zaczelam wspolzyc z chlopakiem i podczas stosunku w niektorych pozycjach odczuwam bol, tak jakby uderzenia byly za mocne albo bolaly mnie scianki. Po ostatnim stosunk zauwazylam ze na przscieradle sa plamki lekko zabarwione krwia. Moze to miec zwiazek z tym, ze biore antykoncepcje hormonalna i miewam plamienia. Moje pytanie dotyczy tego, czy po jakims czasie bol podczas stosuku ustapi i czy jest to normalne?
  • Nic poza tym mi nie dolega,a jest to bardzo denerwujące.Co to może być? coś z pęcherzem?
  • co to jest? podczas stosunku czuje sie, jakby ktos napompowal do mnie duzo powietrza albo wody, slychac przelewanie sie, chlupanie, czasem takie "baczki" z uchodzacego powietrza. Wiem, ze czasem tak sie dzieje podczas dlugiego seksu, albo w pozycji od tylu, mialam wczesniej takie cos, ale teraz to co innego. Juz na samym poczatku, kiedy maz wprowadza czlonek, mam wrazenie, ze nie mam tam miejsca, ze jestem napompowana. Prosze, pomozcie, co to moze byc? nie mam raczej innych obja...
  • Mam problem, ponieważ podczas stosunku z moim obecnym partnerem odczuwam ból (kłucie). Głównie w pozycji "na jeźdźca", ale też nie zawsze...to chyba zależy od stopnia podniecenia. Dodam, że mój chłopak ma dosyć długiego członka, a ja jestem drobna i niska, możliwe, że mam zbyt krótką pochwe? Czy to kiedyś przejdzie?
  • Mam orgazm tylkow pozycji siedzącej. Co to znaczy? Co robić?
  • Jesli usg pochwy wykonywane jest na lezance, a nie na fotelu jak sie zdazylam dowiedziec, to co trzeba zrobic podczas tego badania z nogami? Rozszerzyc, zgiac w kolanach i oprzec stopy na tej lezance, czy jakos podciagnac zgiete nogi do ciala? Bo jak mniemam lezy sie przy tym badaniu na plecach? Ratunku, ide jutro na takie usg panstwowo, a zostalam tylko poinformowana, ze mam przyniesc prezerwatywe, do "nalozenia na sąde"! O co tu chodzi? :-( Jak wyglada ta sonda, czy jest duza, j...
  • Współżyję od prawie roku. Jak do tej pory nigdy nie miałam orgazmu z partnerem. Podczas masdturbacji orgazm osiągam bez problemu - no i właśnie tu jest problem. Masturbowalam się zawsze leżąc na brzuchu ze sztywno napiętymi mięśniami nóg. Wiem że są pozycje od tylu itd., no ale martwię się, czy już zawsze orgazm osiągnę tylko w taki sposób:( Chyba zaczynam wierzyć, że masturbnacja szkodzi...;(
  • Współżyję ze swoim chłopakiem już kilka lat. Uprawiamy sex w różnych pozycjach i zawsze było ok - do wczoraj. Otóż po stosunku zaczął bardzo boleć mnie brzuch. Boli nawet dziś najbardziej w dolnej części. Robiłam niedawno USG jajników także wiem że na pewno nie ma to związku z nimi. Czy przez praktykowanie najróżniejszych pozycji można podrażnić wewnątrz inne narządy - może to jest przyczyną bólu mego brzucha. Co o tym sądzicie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się