Forum Zdrowie Medycyna Naturalna
ZMIEŃ
      pozycje

pozycje

(5 wyników)
    • Mój synek (4,5 roku) ma atopowe zapalenie skóry (AZS) z racji alergii pokarmowej. Medycyna konwencjonalna zawiodła, homeopatia też :-( Pozostaje BSM. Mam pytanie do osób dobrze znających tą metodę: Którą pozycję stosować - V (na alergie) czy II (na skórę). Dziękuję za odpowiedzi.
    • Mam pytanie: czy komus udalo sie wyleczyc z depresji ta metoda? I jesli tak, to jaka pozycje stosowal?
    • Witam czy sa tutaj zwolennicy tej metody, jesli tak to piszcie co pomogła wam wyleczyć,ile czasu trwało leczenie? Ja mogę opwiedzieć w czym mnie pomogło BSM. Poniewaz na szczęście nie mam powazniejszych chorób, bsm stosowałam i pomogło podczas: 1. Oparzenia gorącą wodą lub tłuszczem gdzie ból jest niesamowity przez chyba około godzinę zawsze-po zastosowaniu bsm przez 15 - 20 min. pieczenie ustało, to samo było z moją młodsza siostrą gdy podczas wakacji u mnie poparzyła się goracym tłusz...
    • Szukam kogoś, komu pomogło i może podzielić się doświadczeniami - ponieważ wisi nademną widmo cięcia czaszki (zatoki) próbuję znaleźć dla operacji jakąś alternatywę. Bedę wdzięczna za wszystkie wpisy (na temat :)). Dodam, że książkę nt BSM już mam, tylko brakuje mi praktyki.
    • czesto tu i na innych zdrowotnych forach cytowana jest Dr. Gornicka. Czy jej jakies konkretne dzielo czy ogolnie, chcialabym wiedziec. MOzecie podac tytul ewentulanie fajnie by bylo zrobic taki maly spis ksiazek podrecznych:) Dzieki i pozdrawiam Sabba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się