-
Za TS czwartek 20.06.2013
godz. 14.00 – Spotkanie Prezydenta RP i Małżonki ze społecznością lokalną Siedlec i powiatu siedleckiego. Wystąpienie Prezydenta RP. (Centrum Kultury i Sztuki im. Andrzeja Meżeryckiego, Scena Teatralna Miasta Siedlce ul. Biskupa Ignacego Świrskiego).
Nic nie ma na temat spotkania z Prezydentem Siedlec. Nie będą rozmawiać?
-
podlasie24
"Krzysztof Tchórzewski, poseł PiS na antenie Radia Podlasie mówił m.in. [b]o tym, że będzie namawiał Wojciecha Kudelskiego do tego by kolejny raz startował w wyborach na prezydenta [/b]Siedlec, a także ............."
W jednym z komentarzy wyczytałem, że kandydatem na Prezydenta jest Dyrektor "miasta Siedlce", Czy pan o tym nic nie wie?
-
Wszędzie Pan zaznacza ,że problemy mieszkańców Siedlec są Pana problemami. W związku z tym zapewne śledzi Pan dyskusję na tym forum.Może w związku z tym ustosunkuje się Pan publicznie do stawianych zarzutów?
-
Jak informuje Spin:Na dzisiejszej sesji RM udzielono absolutorium dla prezydenta a radni PO na cześć prezydenta wykonali "meksykańską falę". Jak to przeczytałem to nie wierzyłem ,to po prostu cyrk i kpina z podatników. PAMIETAJCIE PANOWIE Z PO JESZCZE TYLKO DWA LATA ZOSTAŁO WAM TAKIEJ ZABAWY NA NASZ KOSZT A PÓZNIEJ WYBORCY WAM ZAPŁACĄ!!!
-
"Prezydent Wojciech Kudelski wydał negatywną opinię o proponowanej modernizacji dworca, gdyż zmiana planu zagospodarowania byłaby sprzeczna z opracowanym studium rozwoju miasta, które przewiduje, że dworzec PKS zostanie przeniesiony w pobliże stacji PKP." (ts)
Pan Prezydent mógł kupić PKS Siedlce i wtedy robić plany zagospodarowania jakie mu się podoba. Przypominam o Pawilonach PSS pod które Ówczesny PSS otrzymał teren za darmo od miasta, a teraz nikt ich nie może ruszyć.
"PKS" jest wł...
-
ktoś wie coś?
-
Po rozmowach z pewnymi osobami z przykrością stwierdzam, że jest Pan w pewnym stopniu ubezwłasnowolniony (bez wyroku sądu). Tak mogę powiedzieć, jeśli Pańską pocztę kontroluje szef kancelarii.
Jeśli moja poczta do Pana nie dotarła pytam na tym forum:
1. Czy to z Pana Polecenia Pan GO tak postąpił ze mną w terminie od 8.07-do 22.07.2011r.
2. Czy to z Pańskiego Polecenia w MOK nastąpiły jakieś zakazy w stosunku do mnie. Wynika to z ostatniej rozmowy w MOK dotyczącej zdj. kina Sojusz (zak...
-
Ja jestem zirytowany tym co się dzieje w polityce ale nie.
-
www.youtube.com/watch?v=qPcf5pRd_JM&feature=related
coś w tym jest ...
-
www.siedleckapolityka.salon24.pl/114796,prezydent-wojciech-kudelski-milionerem
-
Czy mamy w mieście prezydenta? Czy on widzi, co się na ulicach wyrabia?
Czy on wie, że ulice nie są odśnieżane? Czy mimo ubiegłorocznych doświadczeń z zimą nie ma nadal pomysłu na zimowe utrzymanie jezdni i chodników?
Czy jest jakaś firma w mieście, która zajmuje się odśnieżaniem?
Czy na prawdę nic nie da się zrobić?
-
Dlaczego miasto zostało zaskoczone zimą w dn.3.03/środa.Były ostrzeżenia o
obfitych opadach śniegu.W Siedlcach jest tragedia na szosach,o chodnikach nie
wspomnę.Właśnie przed chwilą wróciłem z Warszawy.Okazuje się ,że Minsk
Maz.jest odśnieżony,Kałuszyn również.Drogi do tych mieścin również.Na trasie
było kilkanaście samochodów odśnieżających.Dojeżdżając do
naszej"metropolii"wszystko się urywa.Gdzie jest ten GOSPODARZ,który w TV
sIEDLCE MÓWI ŻE TAK DUŻO ZROBIŁ DLA MIASTA.Zapewne będą tłu...
-
Prezydent i Przewodniczący Rady Miasta w reklamie.
Ile za to dostali groszy?
Czy tak słabo zarabiają, że godzą się na reklamę?
-
parawdą
cyt.:
"(...) W tym roku z budżetu miasta zostanie wydatkowanych [b]dodatkowo 42 mln zł [/b]na funkcjonowanie siedleckich szkół i przedszkoli. Subwencja oświatowa z budżetu państwa nie pokrywa nawet płac nauczycieli i pracowników oświaty. (...)
(...) A kwota to niebagatelna, przypomnę tylko, że nowy stadion piłkarski z całym zapleczem kosztował miasto 28 mln, a budowa Aquaparku pochłonie 35 mln zł (...)"
Po pierwsze stadion był budowny [b]za [u]kredyt[/u][/b], aquapark też [b...
-
W dniu wczorajszym jaśnie panujący nam Prezydent RP odwiedził Siedlce.Nie
byłoby w tym nic dziwnego gdyby P. Prezydent odległość 90 km pokonał
samochodem. Kraj w kryzysie , brak pieniędzy na wszystko a Prezydent leci
helikopterem. Cała kolumna samochodów z BOR- jedzie do Siedlec Oszczędności
czasowe żadne. Pieniądze olbrzymie. Dzień póżniej dzieci w sklepach zbierają
żywnośc dla ubogich .Porównanie tych wydarzeń i wyciągniecie wniosków
pozostawiam Wam.Okło dwóch lat temu Pan prezydent...
-
Informacja z Suwałk "Rada odeszła, ceny zostały" w której czytamy
"Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej w Suwałkach zdecydowało się podnieść od
1 marca ceny za ogrzewanie aż o 19%. Nowe taryfy zaakceptowała najpierw rada
nadzorcza, potem Urząd Regulacji Energetyki. Podwyżkę dostawca ciepła
uzasadniał drożejącą energią elektryczną, której skokowego, prawie 40-proc
wzrostu od 1 stycznia nie rekompensuje nawet częściowa zakładowa jej
produkcja. Zdrożał bowiem węgiel (o 50 proc.) nawet ten ...
-
Mieszkamy nad i za DELIKATESAMI PIASTOWSKIMI przy Kilińskiego 27,od
chwili powstania tego sklepu mamy straszny problem otóż wielkie
samochody dostawcze dostarczają tam towar przejeżdzając przez nasze
malutkie podwórko tuż obok placu zabaw pełnego dzieci,obok naszych
samochodów zaparkowanych na parkingu.Niszczą nam nawierzchnię
chodnika ,uszkadzają nasze samochody,blokują wyjazd z
parkingu,uniemożliwiają zabawę dzieciom .Teren jest własnością
miasta,więc do urzędu miasta zwracali...
-
W ŻS jest duży wywiad z WK. Kawałek tylko jest w Internecie, m.in. o koalicji z PO.
Za jedną rzecz mimo wszystko szacunek dla prezydenta. Radni PO (choć rządzą) pyszczą na sesjach i do dziennikarzy, udają opozycję, a później łapki w górę i stołki dla swoich. Kudelski miał dobrą okazję, żeby im przylutować teraz w wywiadzie, ale nie zastosował opcji oko za oko. I to jest klasa.
www.zyciesiedleckie.pl/siedlce/5246-warto-dzialac-wspolnie
-
proszę o pomoc /link/ w zlokalizowaniu oświadczenia majątkowego,
z góry dziękuje
-
Czytałem artykuł w gazecie siedleckiej. Trochę poszczypali prezydenta. Może on zapomina co mówi. Dobrze, że ktoś mu przypomniał. Gdzieś widziałem takie hasło "robię to co mówię, mówię to co robię". Można by było prezydentowi zadedykować na przyszłość.