Forum Auto-Moto Alfa Romeo - użytkownicy
ZMIEŃ
      przeciwmgielne

przeciwmgielne

(3 wyniki)
    • Witam Znajomy posiada Alfe 155 1.9TD z 1994 roku. Ze względu na małą stłuczkę musiał kupić przedni zderzak. Kupił wraz z reflektorami przeciwmgielnymi. Wcześniej świateł przeciwmgielnych nie posiadał, a chciałby je podłączyć. Mam zatem pytanie do posiadaczy 155. Gdzie w ogóle jest umiejscowiony przełącznik świateł przeciwmgielnych przednich, i w którym miejscu znajduje się przekaźnik do tychże świateł..
    • Witam, czy miał ktoś kiedyś problem ze światłami przeciwmgielnymi przednimi w AR 156? Działa kontrolka świateł, ale światła nie:( nie podejrzewam, żeby to była kwestia żarówek, bo małe szanse, że obie padły równocześnie. Podejrzewam o to przekaźnik. Wiecie może, jakim numerem są oznaczane takie przekaźniki? (AR 156 rok 2000)
    • Witam Mam problem kupiłem alfe 145 znalazlem instalacje pod halogeny pod zderzakiem (przycisk do halogenow tez byl na desce). Kupiłem halogeny i probuje je podłaczyc ale chyba czegos mi brakuje w skrzynce bezpieczników (typ B). Pytanie czy da sie uruchomoc halogeny z tym typem skrzynki patrze na instrukcje i zaduzo z tego nie wiem. Jest opisany przeaznik do nich ale tylko do dla skrzynki typu A prosze o pomoc!!! pozdrawiam majdan444

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się