Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      przeciwmgielne

przeciwmgielne

(13 wyniki)
    • Ludzie gdzie sie włancza światła przeciwmgielne w puncie ?Bo Corsie tylko jeździłem.
    • Chciałam zapytać w którym miejscu w Aveo znajduje się przycisk światła przeciwmgielnego.
    • Egzamin mi sie zbliża a tu jakas czarna dziura mnie dopadła. Gdzie w chevroletach są swiatła przciwmgielne tylne i przednie /gdzie je włączyć/ , bo nie mam już mozliwości sprawdzenia "na żywo"?
    • Witam, mam pytanie: Czy dobrze rozumiem? Mijania: palą się z przodu, tablica Drogowe: przód, tablica Pozycyjne: przód,tył,tablica Przeciwmgłowe: na dole z tyłu po lewej Cofania: dół po prawej Awaryjne: wszystkie kierunkowskazy ? Jak na egzaminie będą mi kazali zapalić światło cofania to wpierw mam włączyć mijania i dopiero, czy samo cofania dać? Czy ze światłem stop jest tak samo?
    • czy swiatlo p/mgielne tylne jest tylko po jednej stronie samochodu?? to samo pytanie do swiatla cofania?? bardzo prosze o odp
    • Witam. Za 3 dni mam egzamin praktyczny i zaczynam się lekko stresować... Mam kilka małych problemów z I etapem... jest dość sporo odpowiedzi na tym forum lecz brak dokładnych opisów. Zamieszczam tu swój plan działania :PP I Płyny eksoatacyjne 1 wskaźnik poziomu oleju (bagnet)2 płyn poziomu chłodzącego 3 poziom płynu hamulcowego 4 wlew płynu spryskiwacza II Światła 1 pozycyjne 2 mijania 3 przeciwmgłowe 4 kierunku 5 drogowe 6 awaryjne 7 tylnia tablica rejestracyjna 8 cofania 9 st...
    • Gdzie się włącza światła przeciwmgielne?
    • Witam! Mam pytania do tych co zdali juz egzamin na nowych zasadach. Mam nadzieje, ze nie tylko mi pomozecie, bedzie to bardzo przydatne ;) Przygotowanie do jazdy: (jezeli cos pominalem, prosze dopiszcie) 1) - otworzyc maske, powiedziec jak i gdzie sie sprawdza olej, gdzie sie wlewa olej (trzeba mowic dokladnie jaki?), gdzie sie wlewa plyn do spryskiwaczy, do chlodnicy i gdzie znajduja sie plyn hamulcowy (w corsie wystarczy na czarna pokrywa wskazac) 2) sprawdzenie swiatel - postoju,...
    • halogen(10)

Jeśli je macie... to kiedy ich używacie? Kiedy można używać spokojnie halogenów i mieć pewność że jest to zgodne z przepisami bo ja już kompletnie straciłam orientacje. Poza tym niektórzy mówią że w mięście nie mozna używać halogenów!? Więc jak to jest?
    • witam, 8sierpnia mam egzamin. powiedzcie mi gdzie się włącza światła przeciwmgielne w grande punto. i opiszcie zbiorniki w silniku. wiem gdzie jest płyn hamulcowy i olej. prosze o pomoc!
    • Zwróciła się do mnie kursantka, która będzie zdawała w Opolu. Tam od niedawna wprowadzono obok AVEO Forda Fiestę Mk6 1,25. Chcąc pomóc szanownej koleżance, wybrałem się do Servisu FORDA Szumilas w Sosnowcu koło Makro i Castoramy. Prosiłem by ktoś umożliwił mi sprawdzenie co gdzie jest i ewentualne zrobienie fotek. Niestety FORD Szumilas ,w postaci pana z servisu, olał mnie i Was szanowni kursanci. Kazano mi umówić się w bliżej nieokreślonym terminie z kierownikiem, argumentując, że n...
    • Bardzo proszę, żeby ktoś napisał jakie światła trzeba zaprezentowac na egzaminie.To dla mnie bardzo ważne, chce się upewnić, bo zdaje już w piątek. Z góry dziękuję!!!
    • Mam do was takie małe z pozoru banaln pytania !! 1. Jak w Corsie włącza się światła przeciwmgielne tylne ?? Daje linka: www.in.gr/auto/dokimes/pr_dokimes_in/Opel_Corsa_Easytronic/big/in_Opel_Corsa_Easytronic_1200_16.jpg Nigdy sie nad tym nie zastanawialem bo wydawala mi sie ze sa one obok " świateł stop-u " 2. Co z tymi zbiornikami na płyn chłodzący oraz hamulcowy // wiem olej + spryskiwacze z góry dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się