Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      przemiana materii

przemiana materii

(3 wyniki)
    • Mma kilka pytan odnosnie SB . Co mozna pić podczas diety ?, ja od poniedziałku zyje niegazowaną veroni . Czy słaba przemiana materii moze byc przyczyną powolnego chudnięcia ? Obfite posiłki czy nie obfite podczas diety ? Miej wiecej po jakim czasie widać efekty . I ostatnie jakie jest awsze zdanie na temat South Beach , warto czy nie warto ?
    • powiedzcie mi plazowiczki jak jest u was z przemiana materii podczas diety. tak konkretnie( z gory przepraszam za stwierdzenie i poruszony problem)chodzi mi o wypróżnianie.ja zanim przeszłam na ta diete to swoja wolna przemiane materii ratowałam otrebami, teraz nie moge, i naprawde mam z "TYM" problem. bo wyprozniam sie raz na 5-7 dni, to mnie meczy. jak moge przyspieszyc ten proces naturalnie bez madykamentow i suplementow
    • Drogie plażowiczki chciałam podzielić się z wami moją nowiną, a mianowicie wczoraj skończyłam I fazę DSB a po zważeniu sie dzisiaj rano...cud 4 kg mniej!!! Świetnie chyba posiedzę w pierwszej fazie jeszcze do poniedziałku! A potem plazowanie w II fazie i dalej chudniecie!!! Mój ideał wagi to jeszcze 6 kg w dół, ale wiem że teraz to tak łatwo nie pójdzie!!! Ale trzymam sie z wami!!! Super, moje podniecenie sięga zenitu!!! Teraz wsiadam na orbitrek, wiec nie bedzie mnie 30 minut! papa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się