Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      pt

pt

(3 wyniki)
    • Jest to film by Darren Aronofsky, niezbyt latwy bo taki cyber- kryminalo - fantazja ale glowny bohater cierpi na migrene, i moim zdaniem nawet dobrze i interesujaco jest pokazany atak migreny - i to niejeden. jeszcze z nikim nie rozmawialam o tym filmie ale wydaje mi sie ze jest tam jedna niescislosc - bohater bierze w jednym dniu i tryptan i DHE a to sa leki wzajemnie sie wykluczajace. niemniej jednak jest to dla nas migrenikow film bardzo warty obejrzenia. polecam. www....
    • Dziękuję Wszystkim za wypowiedzi i rady. Odkąd odkryłam to forum czuję się wreszcie jak wśród Swoich. Te same problemy...z lekami, z neurologami,z bólami, z samopoczuciem i ze "zwykłymi" ludźmi, których spotykamy na codzień, którzy nie mają najmniejszego pojęcia czym jest przewlekała choroba zwana Migreną. My tutaj na tym forum WIEMY.
    • no właśnie ...bo mi towarzyszą dziwne stany lękowe . mam tak dość często . budzę się rano i "wsłuchuję się" w moją głowę (boli czy nie?) i tak jakbym czekała i wyczywała - globus czy zwykła zmęczeniówka ? albo gdy nadchodził okres (przy pigułkach antykoncepcyjnych nieodłączna migrena w czasie miesiączki)żyłam w ciągłym napięciu i strachu przed bólem . taki strach i stres na zapas .odstawiłam piguły i okres przestał być stresem , ale ranki nadal są nieciekawe. czy Wam też tak się ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się