pusty

(14 wyniki)
  • ile mozna rozmawiac o tuszu do rzęs i dodam cos jeszcze-zaraz widac po tonie i wtrącanym angileskim ,ze jestescie z WArszawy
  • wiem że może głupio jest zadawać to pytanie na takim forum, ale nie ptorafię sie powstrzymać... czy uroda to jedyna rzecz jaka was w życiu interesuje czy jest coś jeszce? podobno gdyby kobiety w ameryce /tylko / przestały kupować kosmetyki nie było by głodu na świecie... czy nie lepiej za te pieniądze komus pomóc a ten stracony czas poświęcic na rozwijanie się? Mądry facet i tak na dłuższą metę wybierze ciekawą a nie wymuskaną kobietę. I nie mówię tu o tym żeby w ogóle sie nie my...
  • Witam, potrzebuję grubej szczotki do włosów, która w połączeniu z suszarką da mi efekt prostych wlosów. Do tej pory używałam prostownicy, ale muszę ją odstawić na jakis czas. Może kupowałyście takowe w internecie i jesteście zadowolone? Bardzo proszę o linki. Z góry dziękuje i pozdrawiam
  • Kobiety! Czy nie macie innych problemow? Watki na tym forum sa w 99% tak puste i glupie, ze az glowa bol - zajrzalem tu z ciekawosci i nie przypuszczalem, ze jest az tak zle. No coz, takie sa niektore kobiety.... Polecam Wam np. czytanie ksiazek - to bardziej owocne spedzenie czasu.... Pozdrawiam, Piotr
  • Czytałam wątki żeby wypełniać je wodą lub piaskiem. Dlaczego? Czy nie może być puste? Opiszcie swoje spostrzeżenia. Od tygodnia ćwiczę po pół godziny pustym. Efektów na razie nie ma ale to jeszcze krótki okres. Pozdrawiam.
  • czy mialyscie kiedys jakies kosmetyki zwykle z normalnego kiosku "ruchu" ktore okazaly sie dobre?kupione za grosze?ja kiedys pojechalam nad morze i zapomnialam kosmetyczki wiec kupilam kilka najpotrzebniejszych kosmetykow w zwyklym kiosku z gazetami i bylam zaskoczona nimi.cienie do powiek trzymaly sie dosc dlugo ,tusz do rzes sie nie rozmazal,a fluid trzymal sie caly dzien.czy wy rowniez bylyscie zadowolone z takich kosmetykow?a moze macie jakies sprawdzone ktore uzywacie caly cz...
  • Jak duze sa Wasze kolekcje EDT? Czy zatrzymujecie stare flakoniki? Czy czasami nie mozecie sie doczekac, zeby juz sie skonczyly :-) Na razie mam 4 - wszystkie tej samej firmy, wszystkie kupione "w ciemno". Z kazda zwiazana jest jakas "historia". Mam nadzieje, z nastepnymi tez:-)
  • Hej Chciałam zapytać posiadaczki pudrów Everyday Minerals (w zasadzie nazywane są też podkładami) na ile czasu wystarcza wam 1 opakowanie przy codziennym używaniu? Czy ten puder jest w kamieniu,czy to sypki proszek? Dziękuję ślicznie z góry
  • niestety po wielu wachaniach wagi , odchudzenie i tycie na zmiane , zauważyłam ze opadają mi policzki , zawsze miałał drobną buzie i przez to wyglądałam bardzo młodo a od jakiś 3-4 miesięcy zauważyłąm że mam szerszą szczęke a policzki zaraz pod oczami zrobiły sie "puste" , dermatolog kosmetolog u którego byłam na wizycie powiedził mi że najlepszy na to będzie sklapel , ale czy nie za wcześnie na operacje ??? w internecie niestety mało jest artykułów na ten temat . mam 37 lat aqua
  • Drogie expertki!!! mam zupelnie pusta polke i pusta kosmetyczke! wlosy - wypadaja i sa sianowate twarz- czasem rozne syfki, rozszerzone pory, since pod oczami cera- mieszana paznoknie - to juz pardziwa tragedia! tak slabe ze zgroza lubie makijaz delikatny, mam takze krotkie rzesy.... 3 kilo nadwagi:) portfel srednio wypchany:( (az sie boje co sobie myslicie teraz:) poradzcie mi prosze co kupic, co warto co nie warto licze na Was:) buziaki Ala
  • No właśnie, jak schudnąć prowadząc dom i gotując normalne obiady dla rodziny, samotnym to łatwo, niczego nie kupuja do jedzenia i maja pustą lodówkę, ale jak podawać obiad do stołu i ni skusić się???
  • do naturalnego koloru? czy jest to możliwe?
  • Zapraszam do mnie na tipsy akrylowe(kosmetyki firma EZ-FLOW jedna z najlepszych na rynku)jestem manicurzystką od 2 lat.Założenie pazurków 80 zł uzupełnienie 50zł w cenie zdobienie artystyczne:) jakbyście miały pytania to zapraszam gg 2207164 tel 0-509-728-308 Diana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się