Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      pusty

pusty

(16 wyników)
    • forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40703 Tutaj przeniosla sie Romantyka juz od pewnego czasy.
    • i co mnie tutaj przywiodło, ale chyba bez sensu...
    • Prawie wszyscy wyjechali?
    • Kto chce może tu pisać wszystko co mu się z tym zdaniem kojarzy. Może też nic nie pisać,co będzie brzmiało dość wymownie.
    • czy jest ktoś kto tak jak ja przeczekuje święta?
    • na to mrowisko gotowe na wszystko. Ja rozumiem, ze kolacjo-obiad byl smaczny, kufel piwa tez sie przydal, ale ze ugrzesliscie w telewizornii???
    • Wszyscy poszli spać? Świętować po meczu?? A może...???No....chyba, że to ostatnie:))) To Wam wybaczam:)))!!!
    • ... czyżby zdołował wszystkich śnieg w całej Polsce ?
    • połówki :))
    • Scena zazdrości. Gdzie ty byłeś dziś wieczorem, Czemu w oknach było ciemno, Nie wiedziałeś, że się boje, Kiedy ciebie nie ma ze mną? Pusta ulica, pusty dom, Ludzie jak cienie, obcy kąt, A ciebie nie ma - no bo skąd... Taka jestem zazdrosna o ciebie, O papieros, który palisz, O gazetę, którą czytasz, O twój głos, gdy się oddalisz, O tych ludzi, których witasz... Taka jestem zazdrosna o ciebie... Nie, nie wzruszaj ramionami. Co ty widzisz w tej dziewczynie, ani zgrabna ani...
    • Czemu dziś tu tak pusto? czy może jednak ktoś się pojawi? Uśmiechy w paskudną pogodę!
    • Chciałam tylko powiedzieć, że są czasem takie wieczory, kiedy nawet na wino nie ma się ochoty...
    • 1 Ani jeden żywy promień nie zdołał przebić powodzi chmur, gnanych przez wichry. Skąpa jasność poranka rozmnożyła się po kryjomu, uwidoczniając krajobraz płaski, rozległy i zupełnie i pusty. Leciała ulewa deszczu, sypkiego jak ziarno. Wiatr krople jego w locie podrywał, niósł w kierunku ukośnym i ciskał o ziemię. Ponura jesień zwarzyła już i wytruła w trawach i chwastach wszystko, co żyło. Obdarte z liści, sczerniałe rokiciny żałośnie szumiały, zniżając pręty aż do samej zie...
    • hehe:) właściwie to chciałabym wiedzieć czy to możliwe, żeby facet, który miał kiedyś dużo dziewczyn nagle postanowił szukać tej jedynej (jak to określił " na stałe i z miłości"). Czy nie jest tak, że jeśli się skosztuje tego owocu rozpusty, to potem raczej trudno być wiernym jednej osobie? Wg mnie to jego puste słowa - długo tak nie wytrzyma... Nawet jeśli na prawdę pokocha
    • F L A M E N C O !!!!!!!!!!! oLE !
    • www.milosc.forum.prv.pl przyjdź i porozmawiaj na forum o tym wspaniałym uczuciu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się