pusty

(26 wyników)
  • Puste plaże Juraty, zasnęły kosze już Tylko facet zawiany, podpiera nosem słup Szarą płachtę gazety, unosi w górę wiatr Dzisiaj nikt nie odczyta, co nam donosił świat Serce gryzie nostalgia, a dusze ścina lód W radiu śpiewa Mahalia, swój czarny smętny blues Hotel wolnych pokoi, w recepcji pająk śpi W torby wkładam powoli, okruchy tamtych dni Już nie ma dzikich plaż, Na których zbierałam bursztyny, Gdy z psem do ciebie szłam A mewy ósemki kreśliły, kreśliły Już nie ma dzikic...
  • Najpierw było tak miło potem coś im odbiło miłość przyszła bo chciała odrywali ją siłą Zazdrość była i poszła pofrunęła do kosza przywiązanie zostanie choćby tylko na noszach Wszystko było pół na pół jedna noga wóz bez kół wszystko było pół na pół jedna noga wóz bez kół I skończone na polanie śniadanie sama nie wiem ile z niego zostanie przepychanki próby sił kwiat w słoiku dawno zgnił puste miejsce po obrazku na ścianie Chyba wszystko już było bard...
  • Japońskie linie lotnicze AllNippon w poszukiwaniu sposobów na zmniejszenie zużycia paliwa wpadła na dość kontrowersyjny pomysł. Pasażerowie niektórych z tras będą proszeni o... skorzystanie z toalety jeszcze przed wejściem na pokład - czytamy na portalu TVN24. Jeśli od połowy pasażerów udałoby się wyegzekwować stosowanie się do zalecenia, emisja dwutlenku węgla przez samoloty All Nippon Airlines (ANA) zmniejszyłaby się o 4,2 tony miesięcznie - szacuje przewoźnik. ANA przez miesią...
  • nie codziennie ale lubie miec czasami mocno w czubie lecz nie wczoraj wczoraj grzecznie połozyłam sie bezpiecznie i dzisiejszy mój poranek zaczne dziś bez pustych szklanek
  • Bez kota i bez książek - bo to już "wyprowadziłem" - kota przygarnęła przyjaciółka a książki na strych do rodziców... I tak półki puste, nie ma się z kim dupką od kiełbaski podzielić... NIkt nie drapie w drzwi.. A buuu :(
  • Pusto...(14)

• -- "Sowy nie są tym, czym się wydają..."
  • zostawić te obiadki, telewizornię, wyjść z wyra i przyjść na S@lon proszę!
  • Wiatr po kątach hula ... nawet kota nie ma, nie przyjął się czy jak??
  • ...w Salonie, są puste bo pomimo, że w sieci tyle luda to mało kto tu zagląda. Dobrze, że Wy jesteście. A może jest ktos jeszcze? A te Bozole Nuwo to chyba się dziś odbywa, ale w ograniczonym składzie tylko dla wtajemniczonych.
  • Wreszcie dorwałam się do kompa sugestywnie proponując mojej połówce zeskrobanie się z monitora i obejrzenie "Faktów". Ale jakoś tu nikogo nie ma w S@lonie. Tylko drzwi otwarte... W dodatku gg nie działa. Matrix,czy co...
  • wszyscy pracuja ,czy swietuja? :-*
  • Coraz mniej odwaznych, którzy przy takim wietrze łażą po molo w ciemnościach ;-) Przy okazji- przekazuję pozdrowienia od pewnego barmana...
  • To już jakaś plaga?? O 20-tej nikogo nie ma?
  • Piszecie często, że w salonie jest pusto. Gdy już to napiszecie to okazuje się, że jest jeszcze ktoś i jeszcze i jeszcze. Wiele osób zaglada, nie widzi "świeżego" wpisu i opuszcza forum - takich zaglądających jest wiele. A może dajcie znać, że jesteście?
  • Warszawa-Szczecin wagon drugiej klasy zapach jajka, tanich perfum, kiełbasy zajmuje miejsce obok baby w berecie mam ją po lewej, po prawej gościa w palcie, nóg to sobie z pewnością nie wyciągne a i o przyjażńiach również nie ma mowy, zamykam oczy udaje, że śpię, myśle o kwiatach by nie oddychać jajkiem, nuda panie chyba czas na prowokacje, chrząkając głośno ja proszę o uwage, baba w berecie odkłada kanapke, a facet w palcie połyka kiełbasę, na poręczy mego łóżka ...
  • PUSTO!!!!(39)

zarobieni wszyscy czy jak?
  • Pusto...(46)

weekend, wakacje...szkoda, że pusto... ale dobrze, że chociaż poziom trzymamy.
  • Czołem:) Za dziennikiem "Życie Warszawy": "Mecze, koncerty, miejski sylwester, Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy, a potem imprezy religijne i otwarcia kampanii wyborczych – na Stadionie Narodowym każdy znajdzie coś dla siebie. Otwarcie Stadionu Narodowego zaplanowane jest na 22 lipca – równo 56 lat po oddaniu do użytku jego poprzednika – Stadionu Dziesięciolecia. Tego dnia obiekt ma być dostępny dla wszystkich, którzy będą chcieli go zwiedzić. Inauguracja ̶...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się