Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      pusty

pusty

(26 wyników)
    • Czy to tylko u mnie?Nie było mnie kilka dni ,wchodze a tu pusto>
    • Podpuszczona wypowiedzią w wątku obok, pytam przedświątecznie - która z was by bez wahania wpuściła przypadkowego człowieka do domu i dała mu miejsce przy wigilijnym stole?
    • Kate Middleton i ja urodziłysmy się w tym samym roku, jestem od niej młodsza zaledwie kilka miesięcy. Nieuchronnie zbliżają się moje 30 urodziny i dokucza mi uczucie upływającego czasu oraz bezpowrotnej utraty młodości. Niedawno pierwszy raz kupilam sobie krem 30+. Urodziłyśmy się w podobnym czasie, mieszkamy niedaleko siebie, ale dzielą nas lata świetlne dóbr doczesnych. Mimo, że nie mam służby ani diamentów i nikt mi się w pas nie kłania, codziennie nazywana jestem przez M królową (rolę ...
    • Czy wystarczy taki zwyczajny pusty w środku czy zainwestowac w nowoczesny:) w środku wypełniony? Chcę zrzucic nieco brzucha...
    • Ja składam w piwnicy ale już pęka w szwach. Próbowałam "wciskać" komu się da ale nikt nie chce. Mam w kosz wyrzucić? U mnie w miejscowości nie ma pojemnika na szkło a ja "ekolożka" i w kosz nie chce.
    • ...i w ogóle do niczego.Czuję się strasznie. Po pierwsze choruję na nerwicę. Lekarz odradził mi zajście w ciążę które miałam w planach i do którego już zaczęłam przygotowania. Mam poprawić swój stan emocjonalny. Po drugie biorę tabletki antykoncepcyjne-taką metodę również zalecił lekarz bo leki jakie mam wypisane przez psychiatrę trwale uszkodziły by zdrowie dziecka gdybym zaszła w ciążę.Po trzecie cała rodzina gada mi o tym,że ja najpierw mam skończyć studia!!A ja chcę zajść w ciążę i ...
    • Jako etatowa mama od lat 6 mam suuuper fajny długi weekend. Wczoraj z rana mąż zabrał synka i pojechał z nim na działkę co swojej cioci (200 km od domu), wracają w sobotę wieczorem lub w niedziele po śniadaniu. Ja wczoraj po południu pojechałam z córką do rodziców i młoda już u nich została do sobotniego wieczora. Mam luz, odpoczywam psychicznie, właśnie wcinam lody Movenpicka smak Tiramisu, oglądam Dr.Hausa na AXN. Wzięłam sobie kąpiel i pachnę malinami. Zaraz zrobię sobie jeszcze herb...
    • wiem, że dominują tu mamy, matki, mateczki, mamusie i co tylko słownik synonimów w tym temacie ma do zaoferowania. sama jestem jedną z was. uważam to jednak nie za gest boży w moją stronę, szczęśliwość nad szczęśliwościami i najlepsze co kobiecie się trafić może. to jest kolejne doświadczenie w moim życiu. równie pracochłonne i wymagające co odpowiedzialna praca na stanowisku. za wieloletnią pracę należałaby mi się emerytura, za posiadanie dziecka teoretycznie szklanka wody w czas ...
    • Czy uwazacie ze wiek 36 lat to jszcze mozliwy czas na zmiany? Na przeprowadzkę, drugie dziecko, nowe zycie? Czy nie komplikowac i zyc tak jak jest bo to juz za pozno....? Czy w tym wieku powinnam juz byc ustawiona, dzieciata i odcinac kupony od zycia? Boję sie zmia, a jednoczesnie marzę o nich, proste nie są .. napiszcie cos
    • Witam wszystkie Mamy! Właśńie mój mąz pojechał na lotnisko w Berlinie, a stamtąd leci do Irlandii. No i zostaliśmy sami w zimnym majowym Szczecinie. Pusto bez niego. Nie wiem czy dam rade, nigdy sie nie rozstawalismy na dluzej niz tydzin, czy ja to wytrzymam, powiedzcie ze tak izka i 2 letni Kubuś
    • Od kilku lat na początku roku słyszę: jest coraz gorzej w służbie zdrowia, wszystko się wali. I mam wrażanie ze dopóki nie wprowadzi się współfinansowania przez pacjentów (niewielkie opłaty przy każdej wizycie u lekarza itd.)to nie będzie lepiej. Bo z pustego.....
    • Mój 18 miesięczny synek jest u moich rodziców już od godziny 10. Plusy: załatwiłam swoje sprawy, porządniej sprzątnęłam w domu, zrobiłam zakupy i psychicznie odpoczęłam. Minusy: ta cisza już mnie dobija i po prostu już za nim tęsknię. Dopiero teraz widzę, jakie życie jest puste gdy nie ma dzieci. Pozdrawiam
    • witajcie wczoraj moj maz rozlal benzyne w samochodzie przez przypadek tzn kapalo z kanistra ale nie o to chodzi i przyniosl mi do prania koc z bagaznika wiec ja go do pralki wlozylam i wypralam i teraz mam problem bo pralka mi smierdzi caly czas benzyna pralam juz wczoraj 3 razy na 95 stopni puste wsady ale to nic nie dalo moze ktos mi pomoze? z gory dziekuje
    • Dzien dobry Emamuski. Taka mnie refleksja naszla, bo poslalam drugie dziecko do przedszkola i mam w zwiazku z tym jakby poczatkowy syndrom pustego gniazda...Ok kilku lat nie zamykalam domu wychodzac do pracy na 4 spusty, bo bylo tam dziecko z opiekunka...Teraz jest inaczej...i taka mnie refleksja naszla..jak to bedzie jak mi dzieci z gniazda wyfruna? Wiem, wiem za wczesnie, ale jakos ten okres mnie sprowokowal do takich mysli.. Ja oczywiscie mam prace swoja, ktora nawet lubie, znajomyc...
    • Może mi coś doradzicie. Chodzi mi o ten pojemnik do którego wsypuje się proszek i płyn do płukania. Coś jest chyba zatkane. Po praniu w tej przegródce gdzie jest płyn do płukania zbiera się woda. Poza tym jak już wyjmę tą szufladkę to widać, że w tym "kanale" którym leci proszek i płyn jest bardzo brudne. Podejrzewam, że od tego brudzi mi się pranie. Tam jest taki jakby nalot. Jak to wyczyścić?
    • otrzymałam pusty pit 11. Czy to pomyłka? Pracowałam na pol etatu za małe pieniadze 4 miesiace. Czy moge sie rozliczyc z męzem, nie biorac pod uwagę? Czy to sa jaja pracodawcy?
    • W jedna z ostatnich sobot bylam z mezem i naszym 5,5-letnim dzieckiem w restauracji na przyjeciu slubnym dosc dalekiego kuzyna meza (ja go praktycznie nie znam). Bylo to w jednym z panstw europejskich, ktorego jezyka nie znam na tyle, zeby sie swobodnie porozumiewac. Przy nakryciach byly wizytowki: znalazlam swoja, meza i naszego dziecka rowniez. Oprocz naszej coreczki na przyjeciu bylo rowniez dwoje starszych dzieci , tak w wieku okolo 11-13 lat. Na poczatek podano przystawki: ...
    • do zadania tego pytania, zasugerował mnie wątek na innym forum, gdzie sporo osob myje różnymi specyfikami zmywarkę... przyznam szczerze,że fleja jestem, bo nie myję:( w końcu skoro wyjmuję naczynia i one są umyte to dlaczego zmywarka miała by być brudna... a może to tak jak z wanną po kąpieli, umyć trzeba... no, ale w końcu w zmywarce cały proces mycie, płukanie, suszenie, więc i zmywarka chyba [b]korzysta[/b] z tych dobrodziejstw? czy to nie przypadkiem wymysł producentów tych spe...
    • jak pytaniu, jak i czego życzyć przyjacielowi, który stracił najbliższą osobę?
    • www.bociany.ec.pl/obserwujecie??? dzisiaj sobie przypomniałam, ze mają przyleciec i włazcyłam ale nie rozumiem-jest gniazdo, puste a w rogu malutki ekranik. niby to samo ale tam sie cos dzieje, jakby bociany małe i jakis facet sie tam kręci-obrączkuje? ale przecież jeszcze nie przyleciały. moze to z zeszłego roku?? orientuje sie ktoś??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna