alfa36 15.06.12, 11:10 Czy wystarczy taki zwyczajny pusty w środku czy zainwestowac w nowoczesny w środku wypełniony? Chcę zrzucic nieco brzucha... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfa36 Re: Hula- hop 15.06.12, 20:48 Dzięki. Zawsze kręcilam pustym, ale zainwestuję... Odpowiedz Link Zgłoś
mood_indigo Re: Hula- hop 15.06.12, 21:08 Do pustych laski podobno wsypują kaszę i hulają, tak czytałam. Ja mam to z wypustkami i, hm, powoli przyzwyczajam ciało bo pierwszy raz był... bolesny. Odpowiedz Link Zgłoś
xyxzza Re: Hula- hop 15.06.12, 21:23 mood_indigo napisała: > Do pustych laski podobno wsypują kaszę i hulają, tak czytałam. no, ja tak zrobiłam. przez następne 3 tygodnie znajdowałam kaszę w najbardziej nieprawdopodobnych miejscach > Ja mam to z wypustkami i, hm, powoli przyzwyczajam ciało bo pierwszy raz był... > bolesny. też mam teraz z wypustkami. pierwsze dni kręciłam owinięta ręcznikiem pod bluzką. po tym, jak już zeszły siniaki większe od mojej dłoni wszystko było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Hula- hop 15.06.12, 23:36 To nie będe nic wsypywała. I tak ledwie ogarnam dom, więc więcej elementow do sprzątnięcia nie nada Odpowiedz Link Zgłoś
reszka2 Re: hula- hop 16.06.12, 11:39 Wręcz przeciwnie - im większe i cięższe, tym szybsze efekty Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Hula- hop 16.06.12, 12:29 Mam takie duże, ciężkie i z wypustkami sadystycznymi, tfu, masującymi Siniaki są tylko przez pierwsze dwa-trzy tygodnie, potem skóra się przyzwyczaja. Nie kręć na gołej skórze, przynajmniej przez te pierwsze dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś