Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      radosny

radosny

(7 wyników)
    • Tak tak, już po wszystkim - ksiądz proboszcz chyba dostał pouczenie z kurii i poczytał instrukcję, bo poszło gładko. Był dobrze zorientowany, co wziąć, gdzie wysłać itd. Dostałam na kopii pisma potwierdzenie przyjęcia z pieczątką parafii. Świadkowie już nie byli potrzebni. Cały był w uśmiechach i wygłosił obowiązkowe pouczenie stroskanym głosem. Ja się również uśmiechałam :) no sielanka jednym słowem :) Także za kilka tygodni zadzwonię do parafii chrztu, żeby się dowiedzieć, czy wpłynęł...
    • witajcie, moje dziecko ma juz 4 miesiace, a ja nadal czuje sie...dziwnie. nadal czuje sie nieswojo gdy zostaje z mala sam na sam, wciaz wydaje mi sie, ze jestem za malo radosna, usmiechnieta i nie daje dziecku pozytywnej energi, wciaz analizuje czemu ona placze, a inne dzieci nie, czemu ona nie spi w nocy, wciaz wydaje mi sie, ze jestem gorsza bo moje dziecko nie jest non stop radosne (a znam takie dzieci...), wciaz zastanawiam sie czemu raz jest caly dzien radosna, a raz caly ...
    • Ostatnio pojawiło sie tutaj sporo zdjątek sympatycznych e-mam. Mam pytanie, dziewczyny, nie boicie się ujawniac? I nie chodzi tu o ukrywanie niecnych zamiarów (nie pokażę się, bo oszukuję) tylko, że własnie względem Was ktos może okazac sie nieuczciwy. Może z mojej strony jest to przesadna ostrożnośc, ale ja uważam, że ktoś moją fotkę np. może wykorzystac do zupełnie innych celów... Dla mnie prawie równa się to podawaniu swoich danych osobowych, a czy wiadomo z kim człowiek ma do c...
    • Dziś są imieniny mojego kochanego męża. Tu, na publicznym forum chciałabym złożyć Mu najserdeczniejsze życzenia - obyśmy nigdy nie przestali się kochać, obyśmy zawsze byli zdrowi i szczęśliwi!!! Wszystkiego najlepszego kochanie!!!!! Gosia1
    • Ja jestem Pan, mąż twój, który cię wywiódł z ziemi ci bliskiej z domu rodziców. 1. Nie będziesz miała mężczyzn cudzych poza mną. 2. Nie będziesz wołała mnie i zawracałą głowę na daremno. 3. Pamiętaj, abyś dzień meczu święciła. 4. Czcij męża swego i pana swego. 5. Nie wieć dziury w brzuchu. 6. Nie zdradzaj. 7. Nie proś o pieniądze. 8. Nie rozpowiadaj plotek o mężu. 9. Nie pożądaj mężów koleżanek swoich. 10. Ani żadnych ciuchów, które one mają.
    • Dla wszystkich emam i ich rodzin, życzenia: zdrowych, szczęśliwych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.
    • Zapytał mnie mój przedszkolak. I chyba trafił w sedno :) Niby radosne święto, odzyskanie niepodległości, a atmosfera taka grobowa, bogoojczyźniana na smutną nutę. Jakby prześledzić kalendarz, to mało radosnych świąt. Ematki prawie zlinczowały, te, co się wychylały i chciały świętować Halloween. W ofercie Miasta na dziś było: Msza Św za Ojczyznę, Pogadanka o Wojnie przez członków klubu Emeryt z Osiedla, recytacja poezji patriotycznej w wykonaniu młodzieży szkolnej. Ble. Nuda nuda i j...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się