-
Proponuję miejsce na gafy, przejęzyczenie i barwne relacje ze ślubów naszych i nie naszych. Wątek ma służyć rozweseleniu zestresowanych panien młodych i ku ogólnej uciesze! A co!
To ja zacznę:
1.Przed moim ślubem poszukiwałam pewnego poleconego mi przez kosmetyczkę podkładu. Przed wysłaniem zamówienie na allego próbowałam znaleźć wyżej wymienionego w okolicznych sklepach w mieście. Weszłam też do prywatnej drogerii, gdzie zazwyczaj właścicielka (pani o wyglądzie, przepraszam za wyrażenie,...
-
Dziewczyny, jakie kolory dekoracji, kwiatów proponujecie do takiej sali:
[img]https://candida.com.pl/uploads/PC244194_copyjpg30293.jpg[/img]
Mi się zawsze marzyło wesele biało-zielone albo różowo-zielone...
Ale do tej sali z bordowymi ścianami to trzeba by wymyślić coś innego. Jak sprawić, żeby sala wyglądała świeżo i elegancko?
Dodam tylko, że bordowy nie nie należy do moich ulubionych kolorów
[/sonda]
-
W drugim dniu nie urządzamy poprawin, głównie imprezka już w domu wśród bliskiej rodziny. Jednak rano jedziemy do ośrodka, w którm było wesele na śniadanie oraz pożegnać gości weselnych. We wrześniu kupiłam piękną czarną sukienkę, zwiewną, romanytczną, bardzo dziewczęcą. Mam ochotę kupić czerwone buciki, do tego jeszcze jakiś dodatek w czerwonym kolorze i założyć tę sukienkę w drugim dniu. Moja mama twierdzi, że nie wypada? Co sądzicie o tym?
-
no wlasnie-jak w tytule watku. Chodzi mi o takie piesni, ktore wszyscy znaja.
Wg mnie "Pod Twa obrone Ojcze na niebie...".
Prosze o Wasze propozycje