radosny

(5 wyników)
  • Cześć! Właśnie wróciłan od gina i jestem pełna energii.....Miałam wcześniej obawy co do mojej ciąży (dziwne brązowe upławy), że może coś nie tak, a to (tylko)infekcja. Lekarz powiedział, że wszystko jest w jak najlepszym porządku, serduszko ok :-)Nie ma sie czym martwić, skończy sie tylko na globulkach :-)No i oczywiście dowiedziałam sie jaka płeć dziecka (22/23tc). Będzie dziewczynka (choć w głębi myślałam, że chłopiec). Ale i tak sie bardzo cieszę, że dzidzia jest bezpieczna!!!...
  • jestem w 11tc i przyznam, ze nie wiem w jaki sposob mam przekazac mu ianformacje o tym , ze w moim brzuszku ktos mieszka? pracuje dopiero pol roku i nie wiem jakich argumentow uzyc, mam co prawda naprawde wspanaialego szefa, ale jakos czuje sie..... winna
  • Jestem w 20 tygodniu ciąży. Mam wspanialego, kochanego, wyrozumialego meza, ktory jest zawsze przy mnie w kazdej sytuacji, we wszystkim mi pomaga, nigdy mnie nie zawiodl. Nie wyobrazam sobie zycia bez niego, jest dla mnie calym swiatem, calym zyciem, a pomimo to wciaz sie smuce, nie potrafie byc do konca radosna i cieszyc sie... Z jednej strony jest radosc z dzidziusia, ktory siedzi w brzuszku, z drugiej strony przerazliwy strach, co bedzie w przyszlosci, jak sobie poradzimy z n...
  • Ten wątek był już poruszany pewnie nie jeden raz. Dokopałam sie do starych postów i czytając je bardzo sie wzruszałam(poprostu pobeczałam się :) dlatego postanowiłam wznowić temat. Proszę piszcie o sytuacjach w jakich powiadomiłyście tatusiów, dziadków itd o maluszku, o ich reakcjach na tą wiadomość. Myślę,że będzie to naprawdę miła i wzruszająca lektura dla każdej. pozdrawiam Was wszystkie :)
  • Czesc, Jestem w 20 tc i bedzie to moj pierwszy Aniolek. Ostatnio dowiedzialam sie, ze w pozniejszej ciazy kobiety rozrozniaja kiedy dziecko kopie, kiedy ma czkawke, kiedy jest radosne, kiedy sie wystraszy... Czy to prawda ? Skady my pierworodki mamy nauczyc sie to rozrozniac ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się