Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      radosny

radosny

(10 wyników)
    • Wszystkim Radości i Szczęścia podczas Świąt Bożego Narodzenia :-) Opłatka z najlepszymi życzeniami od swoich najbliższych :-) Pięknych prezentów dla siebie i innych pod rozłożystą choinką ze szpicą :-) Suto zastawionego wigilijnego stołu z dwunastoma potrawami na sianku :-) Rodzinnej atmosfery i miłych myśli :-)
    • Odkąd - z powodu roszad personalnych - wylądowałem na piętrze, z dala od szlaków komunikacyjnych, rzadziej widuję moją ulubioną koleżankę z parteru. Przygnębiony tym faktem i zainspirowany Starszymi Panami postanowiłem swe frustracje przelać na papier i oto, co z nich powstało. Możecie se poużywać na mnie, jeśli chcecie. Rzetelna krytyka mile widziana. "Nie dla mnie..." Dla M. Nie dla mnie korytarzem tym wciąż przechadzasz się, Nie dla mnie Twe uśmiechy, które niczym listy śle...
    • Podobno tradycja nakazuje, aby w I-szy dzień Świąt udać się do lasu i przytulić się do drzewa, ma to zapewnić zdrowie na długi, długi czas. Znacie jakieś inne tradycje związane ze Świetami Wielkiej Nocy?
    • otóż śpieszę donieść że się zaręczyłam z moim ukochanym dempseyem i w przyszłym roku w lipcu będzie ślub. :))))))))) pozdrawiam wszystkich :)
    • A kto wie czy za rogiem nie stoją anioł z Bogiem? I warto mieć marzenie, doczekać ich spełnienia Bo kto wie czy za rogiem nie stoją anioł z Bogiem? Nie obserwują zdarzeń i nie spełniają marzeń :-)
    • a mi się marzy ciepła dziewczyna co motyle we włosach ma kolorowe śpiewem radosnym swój dzień zaczyna i wierszy ciągle pełną ma głowę :-))
    • W przeddzień Wigilii Narodzenia Pańskiego życzę wszystkim wspaniałym bywalcom tego forum spokojnych, zdrowych, pogodnych i radosnych świąt, spędzonych w otoczeniu rodziny i bliskich, aby nikt z Was nie czuł się samotny, a Dzieciątko wraz z pojawieniem się pierwszej gwiazdki, niech będzie dla Was hojne i serdeczne i obdaruje Was takimi podarkami, o których marzycie w skrytości swoich serc. Justyna kartki.onet.pl/1013,,,,,swieta,kartki.html
    • Pożegnanie widoku Szymborska Wisława Nie mam żalu do wiosny, że znowu nastała. Nie obwiniam jej o to, że spełnia jak co roku swoje obowiązki. Rozumiem, że mój smutek nie wstrzyma zieleni. Źdźbło, jeśli się zawaha, to tylko na wietrze. Nie sprawia mi to bólu, że kępy olch nad wodami znowu mają czym szumieć. Przyjmują do wiadomości, że - tak jakbyś żył jeszcze - brzeg pewnego jeziora pozostał piękny jak był. Nie mam urazy do wido...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się