Forum Czas Wolny, Hobby O perfumach
ZMIEŃ
      radosny

radosny

(8 wyników)
    • Olśniło mnie dzisiaj.;) Nagle zdałam sobie sprawę z tego,że moją nieświadomą reakcją na niektóre zapachy jest...wewnętrzny uśmiech. Wszystkie Addicty i Organzy ( które hmmm...lubię,choć tej zimy może nieco mniej) odpadają na starcie. Do tych "radosnych" należą te z nutkami cytrusowymi ( o dziwo nagle polubiłam), lekko słodkie, odrobinę kwiatowe ( killery typu Eden tez nie chodzą w rachubę). I tak wwąchuję się od kilku dni w : Grain de Folie ( "wiosna, wiosna, wiosna ach to ty;)") ,Lucky Day,...
    • Szukałam,szukałam aż znalazłam. Perfumy z cytrusowa nutką,która sprawia,że zapach jest dla mnie radosny! Oto one: Bergamot: The Different Company Divine Bergamot, Christian Dior Miss Dior, Parfums de Nicolaï Cologne Sologne (also contains lime and lemon), Guerlain Eaux (Eau de Coq, Eau Impériale, Guerlain Eau De Fleurs De Cedrat, Eau de Guerlain), Etro Palais Jamais, Ormonde Jayne Ormonde Man, Robert Piguet Bandit, Chanel Bois des Iles, Chanel No. 19, Guerlain Shalimar, Guerlain Jick...
    • bardzo prosze o pomoc ponieważ nie wiem czy mam kupic te perfumy mam niesamowitą okazje i się wacham a chodzi o krótki opis, zupełnie nie znam tych perfum, a chciałam wiedziec czy są słodkie, który z nich bardziej nadaje się na codzień oraz czy dostane od któregoś z nich bólu głowy jak było w przypadku Arpege Lanvin, z góry dzięki za wszelkie info
    • Moi Drodzy, pragne Wam zyczyc spokojnych, wesolych, pelnych ciepla i milosci Swiat Bozego Narodzenia i udanego, zdrowego i po prostu lepszego Nowego Roku. Ciesze sie, ze moge Was wszystkich codziennie czytac, ze moglem czesc z Was tez poznac i osobiscie. Zapachy to tylko niewielka czastka zycia, jakze przyjemna, ale przede wszystkim trzymajmy sie w dobrej formie ciala i ducha, spelniajmy swoje czasem ambitne, ale nie znaczy, ze niemozliwe do realizacji plany i nie zapominajmy o innych dooko...
    • Sporo ostatnio piszemy na temat HC, za to Very Irresistible w ogóle się nie pojawia. Nawet w wątku "Dziś pachnę". Który zapach według Was jest ciekawszy? Łączy je wspólna marka i "ogon" oraz różnica w wersji edt i edp. Pierwsze są owocowe, drugie różane. Kuszą mnie i jedne i drugie :) Które byście wybrały?
    • Radosnych Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze, bogatego Zajączka, mokrego Dyngusa i ciepłej wiosny :)
    • Witam wszystkich serdecznie:)Prosze o pomoc.Szukam nowego i niebanalnego(czyt nieoklepanego zapachu na wiosne ,lato).Interesuja mnie szczegolnie te dwie marki. Mieszkam w Holandii i w niektorych bardziej ekslkuzywnych;) perfumeriach sa one do zdobycia. Jesli chodzi o zapachy ,ktore juz mam zakupione na sezon letni to sa to Etole de sud i Cabotine de Gres(przepraszam jesli z bledem,ale francuski nie jest maja mocna strona).Szukam zapachu wiosenno-letniego,wyraznie rozniacego sie od...
    • Pytam bo nie znam tego zapachu .. bo jest jeszcze tez dolce vita. czyli są dwie wersje. czytalam (oile dobrze kojarzę), że na lato jest lepszy eau de dolce vita. Prosze mi powiedzieć czy jest to zapach taki hmm jak to nazwac "cieply"- b. pasują mi Noa Cacharel..Czy to eau de dolce jest z tego "gatunku " co noa? dodam ze nie pasuje mi leau par kenzo--kojarzy mi się z płynem cytrynowym do podłog.. proszę o opinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się