radosny

(4 wyniki)
  • Witam , moja dwuletnia suczka bardzo mało je ,jest to mieszaniec wyżła i sznaucera(chyba) wysoka,wygląda na radosną, bawi się ,biega ale jest zbyt chuda proszę o porade co jej podawac żeby wzmocnić apetyt.
  • No walsnie, kiedy w sąsiedztwie suczki mają cieczki moj pies szaleje , wyrywa sztachety i ucieka.Czy są jakies tabletki na ograniczenie takiego popędu?Nie chcę go kastrowac,a widzeę,ze w tym czasie się męczy a ja razem z nim bo go nie mogę odszukać jak ucieka.
  • Witam, Strasznie martwię się o mojego pieska - suczkę, ma 18 lat, kundelek (mały, wielkości jamnika). Wczoraj na spacerze zaczęło ją nagle znosić na lewą stronę, tak jakby jej się w głowie kręciło, albo jakby była pijana. Po chwili (5-10 sekund) usiadła, ale też tak dziwnie, wzięłam ją na ręce i pobiegłam do domu, była wtedy rozluźniona, tzn. miała mięśnie takie nie spięte, leciała mi przez ramię. W domu po chwili jej przeszło, całe zdarzenie trwało jakieś 5 minut. Potem zachowywała ...
  • Witam, mam 4-ro miesięczną suczkę golden retriewer, juz od pierwszych spacerow zauwazylam ze pies wiecej siedzi/lezy niz idzie, na poczatku uwazalam ze powodem jest zwykla ciekawosc malego psa - a to przejechal samochod, a to przeszedl czlowiek itd, im dluzej to jednak trwa tym bardziej mnie niepokoi, tuz po wyjsciu z klatki pies siada, kladzie sie, daje sie namowic na kilka krokow i znowu staje, lezy, droga normalnie pokonywana w 7- 10 minut jest przebywana mniej wiecej okolo 35-4...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się