-
Prawda, że się nie damy zimnu, deszczowi i brrr.....jesieni:)
Ja tam jeszcze lato w sercu mam, choć dziś juz kurtkę założyć musiałam;)
Dzieciaki w placówkach zadowolone, i nie tylko moje;)....to i ja ma powód do radości.
Plan na dzis: praca po pracy i kilka spraw przy okazji do ogarnięcia. ale wyspałam się, to i baterie naładowane:)
Miłego dnia Kochane:)
-
Tyle się dzieje, tyle dobrego, że nie sposób mi się nie uśmiechać:)
Kawkę dopijam i do roboty, teraz i potem, tylko robota. Wczoraj byliśmy płytki do kuchni wybierać, ale 200zł za m2 lub 100zł! za szt. listwy ozdobnej, to dla mnie przesada;)
Odwiedzimy Leroy Merlin i Praktikera, choć nie powiem, że wizyta w tym wypasionym salonie była całkiem niepotrzebna, bo przynajmniej nabrałam inspiracji;)
Dzis panele u Gosi z m będę kłaść:)
No to zarażam Was uśmiechem, jeśli jeszcze go nie macie prz...
-
Dziś ryczałam razem z nimi. Nie dawałam rady. Aż dziw, że sąsiedzi na policję nie dzwonili. Tak się darli...a ja siedziałam z nimi na podłodze, tuliłam, głaskałam i one tak ryczały. I ja też. Miałam ochotę je porzucić, wyjść z domu..
I to nie przez tę chorobę. Tak jest od 2 tygodni. Nie chą się się bawić, nie chcą jeść, spać, drą się jak nie wiem, ciągną mnie za nogawki. Ciągle muszę je zagadywać, świra z siebie robić. Nie daje rady. Jak jednego noszę, drugi za nogawkę mnie trzyma.
Jak się ...
-
Ponieważ nie zdążyłam złożyć Wam życzonek świątecznych, to nadrabiam
noworocznymi! Żeby ten przyszły rok był jeszcze lepszy, wspanialszy,
pełen samych pięknych i radosnych chwil, spędzonych z naszymi
najdroższymi Maluszkami. Żebyśmy wszyscy byli zdrowi i szczęśliwi. I
obyśmy oczywiście dalej były razem w naszym forumowym gronie ;))