radosny

(5 wyników)
  • Starałam się przez 40 cykli, a teraz od niedawna przyzwyczajam się do myśli o bezdzietności. Jednak to forum nadal przyciąga moją uwagę. Wchodzę więc na nie i złoszczę się sama na siebie, że to robię, bo to pobudza wszystkie wspomnienia z okresu, który postanowiłam już za sobą zamknąć. Nie mam siły czytać smutnych postów o kolejnym niepowodzeniu bo przypominam sobie to wszystko i czuję się cholernie bezsilna. Radosne posty o pozytywnym wyniku testu ciążowego – szczerze się p...
  • kochane dziewczyny. oby te swieta byly dla nas wszystkich czasem glebokich przezyc duchowych:) sciskam mocno:)
  • cześć.być może mój problem wyda wam się błachy, ale nie mam nikogo komu mogłabym o tym opowiedzieć.a wiecie jak jest-jak się człowiek wyżali to łatwiej.otóż odkąd "staramy się "o dziecko-a trwa to już prawie rok,coraz bardziej dołuje mnie konieczność współżycia na komendę.jesteśmy 3 lata po ślubie, dopóki sprawa problemów z zajściem nie wyszła na światło dzienne- wszystko było ok.a teraz-czasem mam już tak dosyć tych komplikacji i wariacji (leki, monitoring,wspomaganie plemników,wyl...
  • jesli ktos czytal te moje gryzmoly, to przepraszam za zawracanie glowy, ale postanowilam podzielic sie tym w nowym watku.... Czesc Dziewczyny! dlugo, naprawde dlugo zbieralam sie, zeby odwazyc sie napisac cokolwiek. Nie mialam tyle odwagi co Larwa czy Piegoosek, zeby opowiadac na forum o swoich marzeniach, nadziejach etc. A przechodzimy wszystko prawie jednoczesnie. Larwe to byc moze nawet kiedys spotkalam na korytarzu w Novum (Zamorek, teraz invitro - wszystko to samo). To ta...
  • życzę Wam zdrowych i spokojnych Świat. Wspaniałych prezentów, uśmiechu na buzi i wszystkich marzeń spełnienia. Ja wyjeżdżam i przywitam Was dopiero w Nowym Roku:) Gosia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się