radosny

(5 wyników)
  • Podejrzany jestem dzis dla samego siebie.Albowiem inaczej niz codzien: -nie przeklinam od samego rana w paru jezykach -nie tocze piany z pyska w zwiazku z czymkolwiek -nie wkurwiaja mnie sasiedzi oraz internauci -nie rzucam butami w kierunku kotów oraz jakichkolwiek zyjacych bakterii -pomimo bezczelnie pochmurnej pogody radosnie mi jakos W zwiazku z tym cos mi nie pasuje.Bede to w ciagu dnia obserwowac.
  • odczuwam tak jakby lekkie zakwasy w ramionach :D
  • Nie ma to jak przyjemna nowina z rana...łagodzi smutki jak kaca śmietana;)
  • Dziś przeczytałam, że niewielka ilość alkoholu może wpływać korzystnie na serce!!!! Jak wykazują badania naukowe, osoby cierpiące na chorobę wieńcową, które piją alkohol w niezbyt dużych ilościach, mają niższy poziom we krwi tzw. złego cholesterolu niż abstynenci!!!! I dlatego ja będę bardzo zdrowa, bo dziennie nie piję więcej niż dwa piwa, dwa kieliszki wódki (w drinkach) czy dwa kieliszki wina. No i kto mi teraz powie, że alkoholizm to choroba? przecież to samo zdrowie. Piszę to w kontekś...
  • Spokojnych dni...Wesołych Świąt z :D życzę. Za pozwoleniem ..nawiedzę Melynkę wieczorową porą,robiąc za "ducha". Pozdrawiam Wszystkich J

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się