radosny

(4 wyniki)
  • No to zaczne. Po pierwsze, to jest autentyk. Kiedys zpotkalem dziewczyne. Jakos przypadlismy sobie do gustu. Po jakims czasie (w tygodniach liczonym) wyladowalismy w lozku. Nie bede opisywal szczegolow (a radosne byly). Dziewczyna zaczela "dochodzic". W kulminacyjnym momencie zaczela histerycznie smiac sie. No tak... Stres to malo. <ja tu pracuje na wspolne szalenstwo, a ta smieje sie...> Dopiero w kwadrans po fakcie polapala sie i wyjasnila, ze tak reaguje. Uffff. Jedn...
  • chciałam coś miłego napisać o starym świerku w rogu ogrodu, o wyjącym niespokojnie wietrze za oknem, o dzwoniących pod dachem dzwonkach, o nowym gnieżdzie kosów w gałęziach jałowca, i o młodym pirożku księżyca, omiatanego niespokojnymi chmurami, ale chyba mi wenę odjęło... to tylko założę nowe, wiosenne dobranocki i pożyczę wam kolorowych snów:) D.
  • Dlaczego radosne? Bo wiosna zawitala nieodwolalnie, rajskie jablonki zaczynaja kwitnac rozowo, trzeba cieszyc sie tym co jest :)
  • Ja-opptymistka radosna od urodzenia nie potrafię udźwignąć ciężaru ŻYCIA! Słabnę?Starzeję się?Osłabienie po zimie?Jestem tylko "konfesjonałem"dla innych!Jak wzmocnic siebie?!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się