Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      rak piersi

rak piersi

(3 wyniki)
    • Niestety Hashi zwieksza prawd raka piersi. Wystarczy wrzucic w google Hashimoto i breast cancer zeby znalezc odpowiednie artykuly naukowe. Ryzyko jest zwiekszone 3-7 razy. Inne choroby tarczycy rowniez zwiekszaja ryzyko zachorowania na raka piersi. Tak wiec dziewczyny: REGULARNIE BADAC PIERSI!!! W-wie polecam Elwertowskiego - przyjmuje np. w Izis na Emilii Plater. pozdrawiam ulka linki anglojezyczne www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=PubMed&list_uids=90...
    • Witam! Jestem tu nowa i potrzebuje Waszej pomocy. Od 2 lat leczę się na tarczycę. Przeciwciała z dn. 04.12.2007 [b]ATG[/b] - 129,6 IU/ml norma 0 - 34 [b]TPO[/b] - 989,5 IU/ml norma 0 - 34 Nowsze dopiero zrobię w październiku. Badania z 19.05.2009 [b]TSH[/b] - 2,275 µIU/ml norma 0,470 - 4,640 [b]fT3[/b] - 2,05 pg/ml norma 1,45 - 3,48 [b]fT4[/b] - 1,15 ng/dl norma 0,71 - 1,85 Wapń w surowicy - 2,65 mmol/l norma 2,2 - 2,6 Biorę Letrox 100 od pon-sob i Letrox 125 w niedzielę Vi...
    • Dostałam dziś maila, którego skopiowałam poniżej i zastnawiam się czy to może byc prawda. Co sądzicie na ten temat? LEPIEJ BYĆ PRZEZORNYM NIŻ ŻAŁOWAĆ. Jakiś czas temu brałam udział w seminarium popularyzującym wiedzę o raku piersi. W czasie dyskusji zapytałam, dlaczego najczęstszym miejscem występowania raka piersi jest pacha. Na moje pytanie nie można było wtedy udzielić odpowiedzi. Właśnie dostałam ten e-mail i uważam za bardzo interesujący fakt, że znalazła się odpowiedź na...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się