regina

(4 wyniki)
  • Witam Chętnie przyjmę (odkupię) wszystkie rzeczy dla spodziewanej w grudniu 2003r. dziewczynki. Mieszkam w Opolu. Wszystkie odpowiedzi (oferty sprzedaży) proszę kierować na adres e-mail: regina@atol.com.pl lub telefonicznie: 602240382 Zaznaczam, że interesują mnie wszystkie rzeczy związane z urodzeniem dziecka. Dziękuję.
  • Wiatjcie emamy! Może przedstawie sytuacje w ktorej sie znalazlam. nazywam sie Dorota i mieszkam w Lublinie. Zajmuje sie wychowywaniem mojej córeczki karolinki.Obecnie nie pracuje i nie otrzymuje żadnych dochodów, mój mąż zarazbia około 800-1000 zł (zależy od miesiąca)co oczywiście nie wystarcza na wszystko. Uwzględniając to że Karolka nam dosyć często choruje, kupe pieniążków idzie na leki.Mieszkamy sami co za tym idzie musimy opłacać wszystkie opłaty (za samo mieszkanie-czynsz p...
  • Oddam buty Bartek 1-3 lata dla chłopca, po 1 dziecku kontakt: 0501-189-322 Katowice
  • Kilka par spodenek,kilka bluzeczek (bluz). Rzeczy używane,jedne lepsze,inne gorsze ale nadające się do chodzenia. Najlepiej dla kogoś z Warszawy,bo odrazu mówię że koszt wysyłki może okazać się większy niż wartość rzeczy. Rzeczy są na ok 2,3 lata.(wiek dziecka)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się