Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      regina

regina

(16 wyników)
    • Zapraszam zainteresowanych do poczytania krótkiej relacji czego można spodziewać się po fortunie *** z oferty Alfastar. Dodatkowo opis jednodniowej Jerozolimy. www.regina-nuwebia.prv.pl
    • witam, wlasnie wrocilam z 7+7 z triada i chcialabym napisac o kilku moich spostrzezeniach. Najpierw rejs: plynelismy 4* Rosetta, z czystymi, przytulnymi (choc malymi)pokojami, pysznym jedzeniem, mila obsluga i dosc ciekawa rozrywka. rejs i zwiedzanie wspominam bardzo dobrze. ze wzgledu na upaly zwiedzalismy albo wczesnie rano albo juz po zmroku(pieknie oswietlone swiatynie). ogolnie rejs oceniam bardzo pozytywnie.....natomiast co do regina style to.....ci ktorzy sie tam wybieraja ...
    • Ecco holiday ma super oferte na Regine w Hurghadzie.Cena od osoby na 2 tyg 1571 HB.Mam nadzieje ze dobrze wybrałam ?
    • Kto mi powie , czy to są dwa różne hotele w Hurghadzie , czy jeden i ten sam? Regina Style wg Eximu ma 3* , a wg Selectours 4*... Bardzo proszę o ocenę tego hotelu ( czytałem coś na Forum , ale tylko tyle , co piszą w katalogach , może ktoś tam był ?
    • Szukam informacji dot. hotelu Regina Style?
    • Witam. Bardzo odpowiadałby mi ten hotel jako miejsce pobytowe po zwiedzaniu. Czy ktoś z Państwa orientuje się może, które BP ma go w swojej ofercie, jakoś sama nie mogę znaleźć. Będę niezmiernie wdzięczna za wszelkie podpowiedzi i opinie. Pozdrawiam ciepło. Ania
    • Witam Wrocilem 2 dni temu, czytalem to forum przed wylotem. Postanowilem napisac bo mnostwo osob sie skarzy na firmy turystyczne, a bardzo malo pisze, ze bylo w porzadku! U mnie hotel byl niezmieniony, godziny w porzadku, wycieczka do Kairu dobrze obsluzona, opieka rezydenta taka jak powinna byc. Jestem po prostu zadowolony. Wiem ze za 2 tys zlotych nikt mnie nie bedzie po Egipcie na rekach nosil i sam sobie organizowalem wypoczynek. W hotelu nikt nam nie zagladal do plecaka, nik...
    • witam , obrałabym sobie ten hotel na przyszłoroczne wakacje, bo wszystko mi odpowiada , ale chciałabym uzyskac informacje, czy jest przy hotelu RAFA? dziękuje
    • Szukam ludzi, którzy teraz wrócili z hotelu Regina Style? Chcę zasięgnąć info a temat tego hoteliku
    • witam kto sie wybiera 24.08 do HURGHADY z b/p SUN FUN wylot z Krakowa ????
    • Który z tych hoteli mam wybrac , prosze o jakieś rady. Chodzi mi zeby w hotelu w pokojach było czysto i dosc przestronnie, zeby była fajna duza plażą (najlepiej z rafą koralową )i blisko centrum tzn. jakies dyskoteki w hotelu lub w niedalekiej odległości od hotelu i sklepy gdzie mozna by nabyc alkohol , napoje i jakies przekąski(słodycze, chrupki, lody,owoce, wode mineralna czy napoje).
    • Dzis w Regina Style na plazy mamy do czynienia z pięęękną plamą ropy na razie nikt jej nie usuwa ropa sobie poprostu jest :D Ewa
    • Czy ktos z Was byl w ww. hotelu? bardzo prosze o opinie!!!
    • Czy opłaca się szukać i kupować w Polsce funty egipskie czy lepiej płacić dolarami USA (o ile można)? Jaki jest ew. przelicznik funta egipskiego do dolara? A może euro?
    • Czy to dobry hotel proszę o wszelkie informacje dziękuje. mój mail: dinokajman@o2.pl
    • ja i te moje rozterki... nie da się ukryć te hotelesą troszkę tańsze niż Sea Star czy Sun Rise palacio. I się zastanawiam... czy ktoś z was był La Pacha? powiedzcie parę słów o tym hotelu, standardy - plaża, pokoje i jedzenie. czy ktoś się orientuje ile w tym hotelu kosztują napoje do kolacji i przekąski w barze w ciagu dnia? czy ktoś dokupował Alla już na miejscu? ile to tam kosztuje???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się