Forum Turystyka Europa Portugalia
ZMIEŃ
      sewilla

sewilla

(3 wyniki)
    • Ponieważ w czerwcu będę 2 tygodnie w hotelu niedaleko Tavira (Algarve) mam pytanie,czy miejscowe biura podróży organizują jednodniowe wycieczki do Lizbony,Sewilli.Jeżeli tak to w jakiej cenie ?( ceny u rezydentów ) nie są zachęcające.Jakie biura zasługują na uwagę?Czy są jakieś wycieczki statkiem wzdłuż wybrzeża i w jakiej cenie?Będę wdzięczny za informacje.
    • Witam! Chciałam zapytać czy ktoś orientuje się ile może kosztować wycieczka z Albufeiry do Sewilli i ile trwa przejazd. W czerwcu wybieramy się do Portugalii i bardzo chciałabym przy okazji zobaczyć kawałeczek Hiszpanii, ale nie wiem na jakie koszty się przygotować. Z góry dziękuję za informacje:)
    • Witam, Przeglądam oferty biur podróży i chciałabym zwiedzić Faro oraz przy okazji pojechać do Francji i zwiedzić Sewillę. Które miasta polecacie, jako baza wypadowa: Albufiera, Quarteira czy może Vilamoura. Zamierzam jechać po koniec wrześnie, nie zależy mi na opalaniu się bądź leżakowaniu, a na łażeniu po knajpkach, jedzeniu dobrej kuchni oraz zwiedzaniu. Z góry dzięki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się