slang

(5 wyników)
  • U nas w firmie można usłyszeć na przykład taki tekst: "Wlej to na czołówkę z zajawką na pierwszej a przerzut na czwórkę z wyimkiem. Szpunta wrzuć na podwał obok apli i wyjustuj do lewej. Zabukuj fotę. " A co słychać u was?
  • lepić bałwany - zażywać amfetaminę bić Niemca po kasku - onanizować się blachara - dziewczyna, której podobają się chłopcy mający dobre auta bez trzody chlewnej - spokojnie, bez zbędnego pośpiechu czeski jestem - nic nie umiem ciurlać dropsa - uprawiać seks oralny dojara - kobieta z dużymi piersiami dzień zagłady - wywiadówka K3 - określenie randki: kino, kolacja, kopulacja kanarinios - kontrolerzy biletów kaszlaki - papierosy Klubowe karmić łabędzie - wymiotować majtk...
  • np. kopsnij szluga na warge, wyskik z kapuchy, itp. itd.
  • Macie jakieś wyrazy, słowa, zrozumiałe tylko dla was i dla waszej grupy? W drodze ewolucji jakoś tak się utarło, że na monitor mówimy minetor, na "anuluj" - "analuj" itp. Macie jakieś "swoje" słówka?:)
  • Proszę tylko o poważne wpisy :) Mieszkam w USA. Córka dzwoniła do mnie i pytała się o polski slang. Otóż na czacie natknęła się na jakichś polskich studentów, gadka szmatka po angielsku, aż w końcu kiedy się wydało że ona z urodzenia Polka, to oni zaczęli ją dla żartów nagabywać po polsku. Jak to pomiędzy studentami, gadki oczywiście seksualne. I choć moja córka po angielsku gębę ma niewyparzoną, to po polsku już nie taka mocna. No więc dzwoni do taty i pyta się jak po polsku powi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się