Dodaj do ulubionych

britax b-smart- spacerowka

03.04.13, 09:35
witam,
jestem zainteresowana tym wozkiem (wersja 3-kołowa), czy ktoras mama go używa?
jak sie go podbija-z siedziskiem tylem do kierunku jazdy? czy buda jest wystarczajaca?czy siedzisko jest duze i wygodne, czy jest wyczuwalana amortyzacja? i ogolnie czy polecacie?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mama.24h Re: britax b-smart- spacerowka 03.04.13, 11:03
      Ja też chętnie się coś dowiem na temat tego wózeczka smile Bo mam ochotę go kupić
    • evitek83 Re: britax b-smart- spacerowka 03.04.13, 17:46
      mamuski pozmózcie, nikt nie ma tego wozka?
      • dziubasekk Re: britax b-smart- spacerowka 21.06.13, 09:26
        Podbijam, bo też jestem zainteresowana,tyle że wersją 4 kołową smile
        • martuska1982 Re: britax b-smart- spacerowka 21.06.13, 18:03
          mnie też się podoba, ale nigdzie nie widziałam poza aukcjami. No i wczoraj na spacerze mijałam mamę ze smartem na czarnej ramie.Bardzo zgrabnie wyglądał, jechała z siedziskiem tyłem do niej, lekko pchała i manewrowała, ale jechała po gładkim nowym chodniku, więc trudno ocenic cokolwiek, bo na takim to i tutki srutki pojadą gładko. wink
          • menadka Re: britax b-smart- spacerowka 30.06.13, 22:21
            Ja miałam (zasadniczo wciąż mam w kartonach w garażuwink) Smarta, kupiłam na amazonie dla synka. Gondola super, duża, wygodna. Spacerówka też bez zarzutu - lekkie siedzisko, więc nawet z dzieckiem w środku można było przepiąć tyłem na przód. Bardzo fajnie się rozkłada oparcie, buda duża i jeszcze rozpinana. Jedyny mankament to pokrowiec na nóżki do spacerówki, jakiś troszkę przyciasny.
            • evitek83 Re: britax b-smart- spacerowka 01.07.13, 10:50
              a nie chciałabys sprzedac?smile zasadniczo potrzebna mi sama spacerówka...jesli sie zdecydujesz-napisz na evitek83@o2.pl smile
              pozdrawiam
          • monika_kas Re: britax b-smart- spacerowka 01.07.13, 09:42
            TUTKI SRUTKI smile tekst miesiąca smile

martuska1982 napisała:

>jechała po gładkim nowym chodniku, więc trudno ocenic cokolwiek, bo na takim to i tutki srutki pojadą gładko. wink
            • maja1406 Re: britax b-smart- spacerowka 02.07.13, 16:45
              dzisiaj go widziałam na ulicy - siedzisko spacerówki strasznie małe a stelaż wielki. Nie podobał mi się w ogóle, na zdjęciach katalogowych według mnie o wiele lepiej wygląda niż na żywo.
              • kar-ula Re: britax b-smart- spacerowka 14.10.13, 21:12
                Dziewczyny, wiecie już może coś na temat tego wózka? W moim regionie jest za 300 zł - nie wiem, czy drogo, czy tanio, fajny ten wózek jest? Jaki po złożeniu? jak sie prowadzi/podbija? Ile waży (realnie)?
                • magda79pn wymiary 14.10.13, 21:39
                  podała mi je kiedys dziewczyna z forum, której szyłam do niego śpiworek

"wymiary b-smart: wysokosc plecków w wozku to ok. 47 cm, a szerokośc ok 30 cm" - innych wymiarów nie mam, ale 30cm szerokości to tragedia, 32 to już minimum ktore ja chcę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka