Dodaj do ulubionych

britax b-smart czy quinny buzz

18.11.12, 17:00
który model lepszy dla półroczniaka? Ma to być wózek podstawowy, a i buzz to raczej z tym starym siedziskiem
Obserwuj wątek
    • annulka79 Re: britax b-smart czy quinny buzz 18.11.12, 17:50
      Buzz to zdecydowanie ze starym siedziskiem, buda dużo lepsza. Do tego przednie kółko terenowe - lepiej się prowadzi. Jeśli wpiszesz w wyszukiwarkę mój nick i "w treści" słowo buzz to znajdziesz dużo moich opinii. Wkurzało mnie nieco składanie.

Teraz wybrałabym Baby Jogger Versa, składanie to bajka, buda super, siedzisko przestronne, koła pompowane lub piankowe, podnóżek regulowany i powiększany nieco, kosz wieeelki. Zobacz na ten model.

Britaxa niestety nie znam na tyle by się wypowiadać.
      • maja1406 Re: britax b-smart czy quinny buzz 18.11.12, 17:56
        a jeszcze znalazłam taki model
        i.ebayimg.com/00/s/ODAwWDU4OA==/$%28KGrHqJHJFUFC,zOI7mEBQo6ZzuHbQ~~48_20.JPG
        mothercare my4
        ale zastanawiam się jaka jakość tego?
        • afroddytta Re: britax b-smart czy quinny buzz 18.11.12, 22:35
          Ten mothercare to to samo co safety1st foray, jeszcze pod inną marką był (quinny?) chyba było coś na forum, ogólnie nic specjalnego, nie porównywałabym z buzzem. Widziałam go na żywo i bardzo delikatny się wydaje, poza tym praktycznie nie jest znany, a w używanych buzzach to możesz przebierać.
      • maja1406 Re: britax b-smart czy quinny buzz 18.11.12, 18:25
        a i w grę wchodzi tylko używany bo mogę przeznaczyć ok. 500 zł, więc z tych względów versa odpada
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka