spa

(3 wyniki)
  • Witam, jestem w 33 tc, od 4 dni biorę fenoterol 3x0,5 tabl. i 3x isoptin 40 razem, ponieważ wzmogły się bolące skórcze, szyjka macicy w 31 tc miała 3,2 cm, teraz jest 1,5 i jest miękka. Przez całą ciążę miałam bóle (tak jak miesiączkowe)pojawiające się kilka razy dziennie i twardnienie brzucha. Cały czas biorę 3 tabl. magnezu i 3 no-spa 40 mg. Martwię się, ponieważ od kiedy biorę fenoterol skórcze tylko niewiele mniej bolą, a brzuch dalej jest twardy prawie zawsze jak wstaję z łóżka (t...
  • Pani Kasiu! Od kilku dni zauwazylam nasilenie skurczów macicy - są niebolesne. Dzisiaj zaczelam je notowac - pierwszy zapisalam o 16:24, pojawiaja sie srednio co 15 minut (do tej pory - czyli naliczylam ich na razie 6) - czy powinnam brac jakis lek w stylu no-spa, czy na tym poziomie ciąży ma byc i juz? Pozdr. Agnieszka
  • Witam. Chcialam sie podpytac o kwestie dlugosci szyjki macicy... Obecnie jestem w drugiej ciazy (w zasadzie trzeciej - II okazla sie byc pustym jajem). Z powodu plamien i wlasnie krotkiej szyjki leze plackiem od 5 tygodni (jestem teraz w okolo 16 tc) W pierwszej ciazy przez dluzszy czas bylam pod opieka niekompetentnego lekarza, ktory kazda ciaze traktowal tak samo (no-spa, no-spa, nos-spa) Gdy udalam sie do innego lekarza, okazalo sie, ze szyjka jest bardzo krotka i musze sie mocno os...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się