Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      stalowy

stalowy

(7 wyników)
    • Dostałam się na KUL w Stalowej Woli. Piszcie prosze was, bo chciałabym wiedzieć jak najwiecej o tym mieście, o życiu studenckim itp. Pozdrawiam wszystkich:-))))
    • Cześć :)Już za kilka dni znów zaczynamy się uczyć :) a ja nadal nikogo nie znam z roku ;/ I nadal nie wiem gdzie najlpeiej nocować w Stalowej Woli... Dziewczyny łączcie się :) Pozdrawiam!
    • Czy jest tu ktos kto będzie tam studiował??:-)
    • Witam , interesuje mnie to czy papierek magistra np. prawa ze Stalowej Woli ma taką samą wartość jak z Lublina bo w kocu to jest ta sama uczelnia ,, z góry dzieki
    • witam wszstkich i prosze o informację a pro po tej uczelni bo jestem na pierwszm roku i jestem zielona. jak tam jest ok z nie odpiszcie co sądziie pa narka
    • kto idzie do stalowej woli na KUL na prawo? ktos slyszal o tym wydziale? jakie sa opinie? jak tam w ogole jest? mozna sie przeniesc potem do Lublina na KUL?
    • hey wlasnie zaczynam 1 rok na wydziale Socjologii ... wiec prosze wpisujcie jak oceniacie ta uczelnie,duzo nauki itp??? a co z ludzmi i wykladowcami? aha zapomnialbym akademiki jak wygladaja(dobry stan itd..:P) Zapraszam do wpisow serdecznie pozdrawiam !!! papapa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się