stalowy

(51 wyników)
  • Orientuje się ktoś, czy ten autobus kursuje jeszcze i w jakich godzinach w weekend? Gdzie się zatrzymuje i o której w Tbg, żeby dojechać do Stalowej Woli?
  • Gdzie u nas można kupić używane felgi stalowe ?
  • [b]Chodzi oczywiście o liczbę pracujących. W Stalowej Woli od 2010 liczba pracujących wzrosła o 550 osób. W Tarnobrzegu od 2010 iczba pracujących spadła o 310 osób[/b] "Dla mnie się liczy ilu mieszkańców Stalowej Woli znajdzie zatrudnienie w Ikei". To są słowa prezydenta Stalowej Woli. Niepisaną ale przestrzeganą zasadą w stalowowolskiej budżetówce jest zatrudnianie mieszkańców miasta. Szlęzak nie miał wysokiego zdania o Dziubińskim, o Norbercie ma jeszcze mniejsze.
  • Tak się zastanawiam, gdyż podali w wiadomościach informację oreformie sądowniczej w Polsce, KTÓRY Z PREZYDENTÓW BĘDZIE MIAŁ WIĘKSZE PRZEBICIE - MASTALERZ CZY ŚLĘZAK ? Patrząc sukcesy Ślęzaka zaczynam się obawiać, że los naszego sądu jest nota bene - przesądzony. A było przeciez tak: ZAPUKAM DO KAŻDYCH RZWI, WYDEPCZĘ KAŻDĄ ŚCIEŻKĘ.
  • W Stalowej nie ma żadnych zabytków a prezydent imo to blokuje inwestowanie w coś co przypomni pokoleniom za kilka lat, że Stalowa Wola to nie tylko miasto hutników i dużych Tesców z tanimi pomarańczami. www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091221/POWIAT0303/378172917
  • Witam! Czy droga z Tarnobrzega do Stalowej Woli przez Grębów jest przejezdna? Słyszałam, że most ma być zamknięty z powodu zagrożenia powodziowego. Proszę o informacje i jeśli mają Państwo możliwość o uaktualnianie. Bardzo dziękuję!
  • Jest na forum, ktoś kto kupował lub serwisował Skodę w Mielcu lub Stalowej Woli - szukam opinii, która firma jest solidniejsza. Dzięki za pomoc:)
  • 14 LUTEGO W MDK W STALOWEJ WOLI ODBĘDA SIĘ BOLLYWOODZKIE WALENTYNKI. W PROGRAMIE: • WYSTĘP GRUPY TAŃCA INDYJSKIEGO • DEGUSTACJA HINDUSKICH PRZYSMAKÓW- SZWEDZKI STÓŁ • ZDOBIENIE DŁONI • NAUKA ZAKŁADANIA SARI • PORYWAJĄCA MUZYKA INDII • BARWNE TELEDYSKI Z FILMÓW HINDUSKICH miejsce - sala klubowa MDK (drugie piętro po lewej stronie) czas – 14 lutego, godzina 18.00 wstęp – 5 złotych !!!!!!ZAPRASZAMY!!!!!!
  • wie ktoś o której najpóźniej w soboty odjeżdza jakiś bus/autobus do stalowej ?
  • Dojeżdżam codziennie własnym autem do pracy do Niska poszukuję osób pracujących w Stalowej Woli lub w Nisku chętnych zminimalizować swoje i moje koszty transportu. Codziennie o 8.00 wyjeżdżam do pracy z Tbg a wracam po 17.00, chętnych proszę o kontakt 601673893
  • www.echodnia.eu/podkarpackie/?cat=10&id=30097 Ciekawe kiedy w Tbg nasi radni zgodza sie na budowe sklepu o pow. ponad 2000 m2 aby to miasto zaczeło sie rozwijac, bo jak sie cos nie rowija to sie cofa a my chyba jestesmy na etapie cofania :-? Pozdrawiam!!
  • dokładnie chodzi mi o Formowiczów tego miasta ,praktycznie niema tam kogoś niezalogowanego. może zaczęło by tak sie dziać na tarnobrzeskim forum??? ps. chciałbym poznać wasze opinie?. (konkretne opinie)
  • Na forum Stalowej Woli strasznie na nas najeżdżają. Przecież to nie ma sensu. Oba miasta są za małe aby pełniły rolę ważnych ośrodków we wszelkich aspektach. Szkoda, że jedno z miast nie ma liczby mieszkańców pow. 200 tys. Wtedy byłoby inaczej i nie trwalibyśmy w ciągłych utyskiwaniach jedni na drugich. Oba miasta mają podobną historię ostatnich dziesięcioleci; przemysł był czynnikiem miastotwórczym. Dzisiaj trzeba współpracy dla rozwoju aby nie stać się zaściankiem. Jedno jest pe...
  • Otóż, czy szanowni Tarnobrzeżanie polubiliby i chcieliby słuchać radia o nazwie Radio Stalowa Wola, które ewentualnie powstałoby? Chodzi mi, czy nazwa Radio "Stalowa Wola" nie będzie zniechęcać mieszkańców Tarnobrzega i Sandomierza do słuchania. Wiadomości oczywiście będą przedstawiały życie Tarnobrzega, Sandomierza i okolic, muzycznie podobnie będzie do Radio Złote Przeboje + najnowsze hity, w proporcjach 80%-20% oraz nastawi się na żywy udział słuchaczy w programie (audycje poli...
  • Jeśli nie ciekawe tematy na forum to może konfrontacja z odwiecznym wrogiem zmobilizuje nas do większej aktywności. Stalowa od dwóch mieięcy stoi w miejscu a my co prawda mozolnie ale jednak idziemy do przodu. Ruchu rochę ruchu!!
  • Jeszcze tylko 2 posty i stalowka jest załatwiona !!! Widzicie da się. Tylko szkoda, że na razie jest nas tak mało.
  • Dyrektor i zastępca WORD ze Stalowej Woli !! Nich żyje Prawo i Sprawiedliwość !!
  • Czytam o kolejnej rewelacyjnej /po Malczewskim,Boznańskiej, pejzażystach z Odessy / wystawie w Muzeum w Stalowej Woli i trafia mnie szlag.W naszym oglądałam ostatnio jakieś zakurzone zające.Jedynym tarnobrzeskim jasnym punktem jest dom kultury.Stalowa Wola "podziwia" Teatr im.Siemaszkowej z Rzeszowa a u nas występuje w tym czasie Ateneum. Brawo TDK !!! Trzymajcie dalej swój poziom.
  • Polecacie studia w tej Filii KULu w Stalowej Woli?Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?Mam na mysli głównie studia uzupełniające magisterskie?
  • Proszę, podpowiedzcie, gdzie znajdę dobrego dermatologa, który mógłby pomóc w sprawie łysienia plackowatego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się