stalowy

(12 wyniki)
  • Proponuję przenieść dyskusję o ulicy Stalowej do nowego wątku, żeby nie mieszać jej ze sprawami komunikacji: Re: Jak zmniejszyć ruch samochodów w mieście mr.jedi 24.10.2004 14:56 + odpowiedz aż rowerem zrobilem wycieczke zeby sobie ten przejazd obejrzec.. fakt.. 3 razy ktos na mnie trąbił, jeżdżą jak szaleńcy tymi tirami.. a na wiadukt nie ma szans - nie ma tam gdzie filarów wstawic, zeby pierwszy lepszy pociag nie zahaczył o to.. tak cofajac sie pamiecia wstecz, ...
  • Szukam serwisu rowerowego oczywiście w Pruszkowie. Ostatnio (dawno) naprawiałem w sklepie sportowym tuż przy ul. Kraszewskiego, vis a vis naszego Urzędu. Nie byłem zadowolony. Posiadam rower amatorski.
  • Mechanik twierdzi, ze auto nie odpala bo jest jakis problem z kabelkami. Czy mozecie polecic jakiegos dobrego elektryka samochodowego w Pruszkowie i okolicach. Taki co zrobi dobrze i nie obedrze ze skory?<br /> <br /> <br /> ps. Czy ktos zna elektryka z ul. Reja w Piastowie? Dobry on?
  • Jak w temacie mam pytanie o złotnika, który naprawia tego typu usterki. Dzięki i pozdrawiam
  • W połowie maja miał być otwarte oferty od firm chcących wykonać deptak. Czy ktoś może wie, która firma została wybrana i na jakich warunkach?
  • przeczytalam na onecie, w komentarzach pod tekstem o testamencie Papieza, ze jutro w Pruszkowie jest marsz. Zaczyna sie o 20, ulicami Powstancow, Stalowa i Plantowa
  • pomocy, poszukuje fryzjerki, która naprawi to co inna popsuła, bardzo proszę o naprowadzenie mnie na dobre tory, żeby moja noga nigdy wiecej nie stanęła na niecałej
  • Witam! Czy może ktoś z forumowiczy zna lub sam jest ;-) elektrykiem samochodowym i potrafiłby (profesjonalnie) zainstalować prostą blokadę zapłonu (np. Multiblok, Terminator - dostępne na allegro za 30zł), w cenie, powiedzmy 50zł. Z tego co szukałem na Zumi i obdzwonilem okoliczne warsztaty tego typu-rozrzut podanych mi cen był ogromy-od 100zł do 320! Wiem, że podłączenie czegoś takiego jest relatywnie proste, ale sam się na tym nie znam i nie chciałbym czegoś schrzanić, bo kiedyś rano...
  • Witam serdecznie, szukam dobrego i niedrogiego elektryka samochodowego, który będzie w stanie pomóc mi w sprawie oświetlenia przedniego z którym mam problemy. Większośc warszatatów zajmuje się naprawą/wymianą alternatorów i mam problem ze znalezieniem kogoś kto zna się na elektryce i potrafi pomóc. Z góry dziękuje za pomoc
  • Możecie kogoś polecić ? Mam problem z poldkiem /prosty samochód :)/, szukam kogoś, kto podjedzie do mnie na posesję. Kontakt: roxy@gazeta.pl
  • Mam zamiar udać sie do fryzjera do ktorego notabene nie udawalem sie od kilku lat, teraz chce to zmienic... ale cholercia mam zaleglosci i nie znam tych zakladow fryzjerskich. Moze ktos z forum bylby w stanie pomoc mi w wyborze dopowiedniego miejsca? Pozdrawiam, Zarosniety Forumowicz ;-)
  • Witam,może macie namiary na dobrego elektryka samochodowego,który bez problemów zamontuje radio w samochodzie ?Pruszków lub okolice.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się