stalowy

(4 wyniki)
  • Drogie Forum Znam niemiecki, obiecałam znajomemu, ze mu przetłumacze 1/2 strony, ale tekst przerasta moje możliwości. Do tego musze to zrobic na jutro, nie mam dostepu do słownika specjalistycznego. Może znacie strony, gdzie moga znajdować sie takie pojęcia jak bariera bezpieczeństwa, zapory, konstrukcje stalowe? Niby nie jest tego duzo, ale sama nie dam rady. Może ktoś juz tłumaczył takie pojecia? A moze znacie polska strone dot. budowy dróg, gdzie jest takze odsyłacz do jez. ni...
  • (nie mozna wyslac pustej wiadomosci, dumm finde ich das..)
  • hejka, male pytanie czy mozna powiedziec "elementy konstrukcji drewnianej z bala" Elemente der Konstruktion aus Holzbohlen? i konstrukcja stalowa to po prostu Stahlkonstruktion tak? wielkie dzieki
  • Das Fahrzeug weist alters- und laufleistungsbedingte Gebrauchsspuren und -schäden auf. Lackierung matt/fleckig, Innenraum verschmutzt, Fahrzeugbrief abgelaufen, Original-Räder fehlen (Diebstahlschaden), Fzg. steht derzeit auf BMW-Stahlrädern und ist somit rollfähig jedoch nicht auf öffentl. Straßen fahrbereit Das Fahrzeug ist abgemeldet und wird zur Ersatzteilgewinnung unter Ausschluß jeglicher Sachmängelhaftung wie besichtigt verkauft. Abholung innerhalb von 10 Tagen nach Ende der A...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się