stalowy

(5 wyników)
  • Czy podróżując po kraju widzieliście sytuacje kiedy ciężarówki zjeżdżały z drogi mimo stalowych barier (jakie były konsekwencje takich wypadków)?
  • Przypomniała mi się niedawno jak oglądałem film w telewizji. www.youtube.com/watch?v=CVaNBrYLvFg&feature=related od 3:55...
  • Błagam o pomoc : jak dupnąć drogowego pirata, który z leśnego duktu, na którym spacerują starsze osoby z psami, młode mamy z dziećmi w wózkach, lub bez, na rowerach itp. zrobił sobie tor do wyścigów terenowych! To co ten facet wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie! Mercedesem terenowym 4matic jedzie z prędkością światła !!! Sama jeżdżę terenówką, ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy tak szaleć! Facet podskakuje na wybojach powyżej własnych kół! Matki w popłoch uciekają na pobocza, ...
  • tłumaczenie się oponami - w przypadku teraz dacii, a wcześniej mercedesa A z powodu wywrotek - to bajeczka wymyślona przez marketingowców. Możecie mi wyjaśnić w jaki sposób, w nowej oponie może być uszkodzony kord? Może mi powiecie, że przeszedł już jedno (słownie jedno) ostre hamowanie na poprzednim teście i dlatego. Czyli wg. tego toku rozumowania kierowcy po każdym ostrym hamowaniu powinni opony wymieniać, bo przecież one ulegają uszkodzeniu. No to teraz chyba podniosę ceny n...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się