Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      stalowy

stalowy

(4 wyniki)
    • Bradzo prosze o poradę, torba koloru mniej więcej tego jak na tej aukcji, kolor OLIWKA: www.allegro.pl/item240549308_777_vera_bags_duza_elsi_6_ kolorow_.html Jesli nie bardzo to prosze o zestaw kolorystyczny, czerni za bardzo nie chcę bo wydaje mi się zbyt "smutna" do staolowych butów, fioletowej fajnej nie moge znależć, a moze czerwona??? Z góry dzikuję!
    • Zakupiłam czerwoną sukienkę na wesele, do tego wysokie peep toe w kolorze stalowym. Na stopy (się znaczy paznokcie u stóp) planuję czerwony lakier. Czy w takim razie na paznokciach u dłoni rózwnież powinien być czerwony? Nie lubię żadnych ciemnych kolorów w stylu czerni czy granatu. Wiem, że problem jest błahy, ale my kobiety tak już przecież mamy ;)
    • Hej dziewczyny, kupiłam taki płaszczyk www.marksandspencer.com/gp/product/B001PNV5TQ/280-1099849-6966564?ie=UTF8&mnSBrand=core i chcę dokupić jakieś fajne dodatki aby go trochę ożywić. Myślałam o turkusach np. szalik i torebka, ale nie wiem... Podczytuję Was trochę i wiem, że macie spore rozeznanie w tym co jest, dlatego proszę o pomoc. Aha, jesm Panią koło 30 ;-))
    • Doradźcie kobiety jak ubrac faceta na slub w rodzinie? To juz będzie w ten weekend, a ja się cały czas zastanawiam czy wypada, aby poszedł w jasnym garniturze (popielato-stalowy)i w koszuli białej w delikatne prążki (brązowo- niebieskie) i do tego krawat też w paski brązowo-stalowo-ciemnoniebieskie. Czy nie lepiej w koszuli czysto białej? Albo w ciemnym garniturze (ma jeszcze czarny)? Co o tym myslicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się