Gość: gość IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.09.12, 21:27 Gdzie u nas można kupić używane felgi stalowe ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gbur Re: Felgi stalowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.12, 22:09 moze w jeziorku? jedziesz jak na stalowa i skrecasz w prawo w dawna glowna brame siarkopolu.... dalej po lewej jest szrot, w ktorym znajdziesz uzywki; nie daje glowy, ze znajdziesz tam akurat felgi, ale skoro mozna kupic tam uzywany zderzak, nawet silnik, to pewnie i felgi sie znajda; Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Felgi stalowe 11.09.12, 01:29 dziś już takich nie produkują-każdy zakłada aluminiowe. No tylko w starych autach sprzed lat są jeszcze stalowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Felgi stalowe IP: *.pppoe.sistbg.net 12.09.12, 22:53 Dudusiu, jak popracujesz przy felgach, ich prostowaniu, malowaniu, to zmienisz diametralnie zdanie. Mam stalowe wypiaskowane i pomalowane akrylkiem i NIGDY żadnych aluminiowych. A uwierz mi,że przez mój zakład tygodniowo przechodzi kilka - kilkanaście kompletów. pozdrawiam i życzę sukcesów w powtórce lekcji fizyki. P.S. kilka dni temu mieliśmy aluminiowe które przepuszczały przez strukturę materiału. Reszte sobie dopowiedz Dudusiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Re: Felgi stalowe IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.09.12, 06:42 Kupiłem kiedyś 4 używane felgi. Jedna była koślawa od początku a gość to ukrył, następna okazała się krzywa po przejechaniu ok. 500 km. Naprawić się tego nie dało ale za to spowodowało uszkodzenie łożysk przednich kół. Zapomnij o takim pomyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Re: Felgi stalowe IP: *.ip.netia.com.pl 11.09.12, 07:55 Używane felgi kupisz na wylocie do Sandomierza, na garażach na Kopernika lub na Św. Barbary. A co do wypowiedzi poprzednich osób to nie będę ich nawet komentował. nie wiem jaki potrzebujesz rozmiar, ale najczęściej sprzedają po 100zł/szt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Felgi stalowe IP: *.tktelekom.pl 13.09.12, 08:09 na wylocie do sandomingo ok 100zl stalowa nowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duduś Re: Felgi stalowe IP: *.pppoe.sistbg.net 12.09.12, 22:57 Bo felgi sie zabiera do pierwszego zakładu wulkanizacyjnego przed kupnem. Sprawdzenie liniowości kosztuje 10 zł. Ale jak sie nie myśli to takie efekty. A może to chęć oszczędności??? heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Felgi stalowe IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.12, 08:07 Sprzedam 4szt felg stalowych z oponami letnimi do Opla Astry I Odpowiedz Link Zgłoś