Gość: marta IP: 83.175.158.* 10.06.05, 19:26 Cześć! Czy ktoś z Was był w Marmaris z Alfa Star w hotelu Club Palm? Jeśli tak prosze o opinie...Z góry dziekuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: marmaris i alfa star IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 10:02 ja jadę właśnie tam dzisiaj t.j13 czerwca,a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzinka83 Re: marmaris i alfa star IP: *.stk.net.pl 18.06.05, 22:48 proszę napiszcie po powrocie swoje wrażenia, lecimy tam 25 lipca :-)! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: marmaris i alfa star IP: *.piasta.pl 22.07.05, 15:04 Witam! Ja właśnie wróciłam i przyznaję, że bardzo mi się podobało.Niektórzy ludzie narzekali np.że hotel powinien być oznaczony o jedną gwiazdkę mniej.Faktem jest, że sprzątaczki nie zawsze sprzątały tak jak powinny...A nasz rezydent na 3 dni zniknął bo musiał załatwić sprawy w innym mieście.Ale ogólnie było na prawdę super, bardzo fajna atmosfera, super ludzie, jedzenie bomba (jedynie monotonne śniadania, ale po za tym raj dla wegetarian), basen, bar hotelowy i obsługa ok.Hotel nie ma swojej plaży, więc trzeba korzystać z "cudzej",niektórzy płacili za nią ale były miejsca gdzie nie trzeba było wydawać kasy.Wycieczki okazywały się tańsze na mieście niż u rezydenta, ale to chyba normalka.Jak macie pytania konkretne zadawajcie.Jutro odpowiem. Życzę dobrej zabawy i pozdrówcie Benjamina z baru, badzo pozytywny i zabawny gość!haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: marmaris i alfa star IP: 83.175.158.* 27.06.05, 17:16 Ja jadę 04.07.Podbijam o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: marmaris i alfa star IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.06.05, 13:39 wrocilam co chcecie wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: marmaris i alfa star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 14:48 Podstawowe pytanie: Czy jesteś zadowolona z biura Alfa Star? Czy nie było żadnych niedociagnięć (ewentulanie jakie), czy hotel odpowiadał opisowi? I czy dobrze się bawiłas :))) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: marmaris i alfa star IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.06.05, 12:49 mi się podobalo, nie mieli żadnych wpadek,moze jedzonko monotonne ale da sie przeżyć,trzeba zabrać ręczniki kąpielowe.bawilam sie dobrze chociaż byłam tylko z 13letnią córką.rezydent-sympatyczny chlopak zawsze służy pomocą(pozdrów go od Gosi z Lubina) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: marmaris i alfa star IP: 83.175.158.* 29.06.05, 17:52 Gosiu,czy możesz napisać czy były tam bezpłatne leżaki, do picia bezpłatna kawa? W pokojach były ręczniki, suszarka? Jak daleko z hotelu do plaży - morza? Czy na plaży mają swój bar,w którym "dają" napoje w opcji all inclusive? Ile kosztują pamiątki albo jakiś ciuszek?Dzięki za góry za info...........Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzinka83 Re: marmaris i alfa star IP: *.stk.net.pl 23.07.05, 21:03 Marta dzięki za info :). Ja wyjeżdżam jutro w nocy (z rodzicami, ale mam nadzieję, że nie będę się nudziła :). Jesli jkeszcze wpdałabyś na forum to proszę napisz czy w pokoju są suszarki do włosów, jak z recznikami i czy jedzonko dla mięsożerców też jest w miarę smaczne? No i jakie wycieczki polecasz i z ajkiego biura podróży jęśli na mieście kupowałaś??? Serdecznia pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: marmaris i alfa star IP: *.piasta.pl 24.07.05, 22:45 Hej! Mam nadzieje, że zdąże z odpowiedzią.......Jak coś przepraszam, ale problemy z internetem..W pokojach są suszarki i ręczniki, jedzonko dla mięsożerców??? Kiepsko - na sniadanie była co prawda wędlina, na obiad sałatka z kurczakiem dość często,ale nie powiem jak smakowało bo nie jadam...Byłam tylko tydzień i nie nastawiłam się na wycieczki, ale na pewno podpowiedzą Ci turyści na miejscu, życzę udanej zabawy!!! Odpowiedz Link Zgłoś