Dodaj do ulubionych

marmaris i alfa star

IP: 83.175.158.* 10.06.05, 19:26
Cześć! Czy ktoś z Was był w Marmaris z Alfa Star w hotelu Club Palm? Jeśli
tak prosze o opinie...Z góry dziekuję :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: marmaris i alfa star IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.05, 10:02
      ja jadę właśnie tam dzisiaj t.j13 czerwca,a ty?
      • Gość: madzinka83 Re: marmaris i alfa star IP: *.stk.net.pl 18.06.05, 22:48
        proszę napiszcie po powrocie swoje wrażenia, lecimy tam 25 lipca :-)! Pozdrawiam!
        • Gość: marta Re: marmaris i alfa star IP: *.piasta.pl 22.07.05, 15:04
          Witam!
          Ja właśnie wróciłam i przyznaję, że bardzo mi się podobało.Niektórzy ludzie
          narzekali np.że hotel powinien być oznaczony o jedną gwiazdkę mniej.Faktem
          jest, że sprzątaczki nie zawsze sprzątały tak jak powinny...A nasz rezydent na
          3 dni zniknął bo musiał załatwić sprawy w innym mieście.Ale ogólnie było na
          prawdę super, bardzo fajna atmosfera, super ludzie, jedzenie bomba (jedynie
          monotonne śniadania, ale po za tym raj dla wegetarian), basen, bar hotelowy i
          obsługa ok.Hotel nie ma swojej plaży, więc trzeba korzystać
          z "cudzej",niektórzy płacili za nią ale były miejsca gdzie nie trzeba było
          wydawać kasy.Wycieczki okazywały się tańsze na mieście niż u rezydenta, ale to
          chyba normalka.Jak macie pytania konkretne zadawajcie.Jutro odpowiem.
          Życzę dobrej zabawy i pozdrówcie Benjamina z baru, badzo pozytywny i zabawny
          gość!haha
      • Gość: marta Re: marmaris i alfa star IP: 83.175.158.* 27.06.05, 17:16
        Ja jadę 04.07.Podbijam o opinie.
        • Gość: gosia Re: marmaris i alfa star IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.06.05, 13:39
          wrocilam co chcecie wiedzieć?
          • Gość: q Re: marmaris i alfa star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 14:48
            Podstawowe pytanie: Czy jesteś zadowolona z biura Alfa Star?
            Czy nie było żadnych niedociagnięć (ewentulanie jakie), czy hotel odpowiadał
            opisowi?
            I czy dobrze się bawiłas :))) ?
            • Gość: gosia Re: marmaris i alfa star IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.06.05, 12:49
              mi się podobalo, nie mieli żadnych wpadek,moze jedzonko monotonne ale da sie
              przeżyć,trzeba zabrać ręczniki kąpielowe.bawilam sie dobrze chociaż byłam tylko
              z 13letnią córką.rezydent-sympatyczny chlopak zawsze służy pomocą(pozdrów go od
              Gosi z Lubina)
              • Gość: marta Re: marmaris i alfa star IP: 83.175.158.* 29.06.05, 17:52
                Gosiu,czy możesz napisać czy były tam bezpłatne leżaki, do picia bezpłatna
                kawa? W pokojach były ręczniki, suszarka? Jak daleko z hotelu do plaży -
                morza? Czy na plaży mają swój bar,w którym "dają" napoje w opcji all
                inclusive? Ile kosztują pamiątki albo jakiś ciuszek?Dzięki za góry za
                info...........Pozdrawiam!!!
            • Gość: madzinka83 Re: marmaris i alfa star IP: *.stk.net.pl 23.07.05, 21:03
              Marta dzięki za info :). Ja wyjeżdżam jutro w nocy (z rodzicami, ale mam nadzieję, że nie będę się nudziła :). Jesli jkeszcze wpdałabyś na forum to proszę napisz czy w pokoju są suszarki do włosów, jak z recznikami i czy jedzonko dla mięsożerców też jest w miarę smaczne? No i jakie wycieczki polecasz i z ajkiego biura podróży jęśli na mieście kupowałaś??? Serdecznia pozdrawiam!!!
              • Gość: Marta Re: marmaris i alfa star IP: *.piasta.pl 24.07.05, 22:45
                Hej!
                Mam nadzieje, że zdąże z odpowiedzią.......Jak coś przepraszam, ale problemy z
                internetem..W pokojach są suszarki i ręczniki, jedzonko dla mięsożerców???
                Kiepsko - na sniadanie była co prawda wędlina, na obiad sałatka z kurczakiem
                dość często,ale nie powiem jak smakowało bo nie jadam...Byłam tylko tydzień i
                nie nastawiłam się na wycieczki, ale na pewno podpowiedzą Ci turyści na
                miejscu, życzę udanej zabawy!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka