Gość: milka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 19:00 Witam, czy ktoś może jedzie do Blue Star w maju z GTI? (7,05 wylot)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania w. Re: BLUE STAR/Alanya - maj IP: *.gdynia.mm.pl 31.01.08, 19:07 nie martw się w tym czasie to w Blue Starze będzie co najmniej 100 Polaków - nie będziesz sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: BLUE STAR/Alanya - maj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 21:25 to zależy jeszcze jakie towarzystwo;) A swoją drogą, to aż tak popularny hotel? ciekawa jestem też jaka może być pogoda w tym czasie - jakieś sugestie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: BLUE STAR/Alanya - maj IP: *.gdynia.mm.pl 01.02.08, 08:58 Ten hotel ma z 700 łóżek (choć w maju to połowa stoi pusta),więc 100 rodaków to nie znowu tak wiele (hotel b. popularny wśród Polaków (czytaj: cena do jakości)Ja zawsze jeżdżę do Alanyi w drugiej połowie maja i jest ok - ze względu na temperaturę wody w morzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: BLUE STAR/Alanya - maj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.08, 10:31 ja jadę od 7.05 i chciałabym sie troche poopalać. Myslałam, że tak z 25-27stopni będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: BLUE STAR/Alanya - maj IP: *.gdynia.mm.pl 01.02.08, 10:35 poopalać się pewnie poopalasz,ale z kapielami bedzie krucho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: BLUE STAR/Alanya - maj IP: *.gdynia.mm.pl 01.02.08, 10:35 chyba że jesteś morsem (jak moja córeczka) to woda moze być nawet za ciepła:) Odpowiedz Link Zgłoś