Dodaj do ulubionych

BLUE STAR/Alanya - maj

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 19:00
Witam, czy ktoś może jedzie do Blue Star w maju z GTI? (7,05 wylot)?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania w. Re: BLUE STAR/Alanya - maj IP: *.gdynia.mm.pl 31.01.08, 19:07
      nie martw się w tym czasie to w Blue Starze będzie co najmniej 100 Polaków - nie
      będziesz sama :)
      • Gość: milka Re: BLUE STAR/Alanya - maj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 21:25
        to zależy jeszcze jakie towarzystwo;) A swoją drogą, to aż tak
        popularny hotel?
        ciekawa jestem też jaka może być pogoda w tym czasie - jakieś
        sugestie?
        • Gość: ania w. Re: BLUE STAR/Alanya - maj IP: *.gdynia.mm.pl 01.02.08, 08:58
          Ten hotel ma z 700 łóżek (choć w maju to połowa stoi pusta),więc 100 rodaków to
          nie znowu tak wiele (hotel b. popularny wśród Polaków (czytaj: cena do
          jakości)Ja zawsze jeżdżę do Alanyi w drugiej połowie maja i jest ok - ze względu
          na temperaturę wody w morzu.
          • Gość: milka Re: BLUE STAR/Alanya - maj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.08, 10:31
            ja jadę od 7.05 i chciałabym sie troche poopalać. Myslałam, że tak z
            25-27stopni będzie...
            • Gość: ania w. Re: BLUE STAR/Alanya - maj IP: *.gdynia.mm.pl 01.02.08, 10:35
              poopalać się pewnie poopalasz,ale z kapielami bedzie krucho
              • Gość: ania w. Re: BLUE STAR/Alanya - maj IP: *.gdynia.mm.pl 01.02.08, 10:35
                chyba że jesteś morsem (jak moja córeczka) to woda moze być nawet za ciepła:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka