Dodaj do ulubionych

Alara - pytania

IP: *.atrema.deloitte.com / 82.177.11.* 24.05.06, 14:44
Wybieram się do Hotelu Alara. Czy ktoś był i może mi odpowiedzieć na pytanka:
- czy trzeba dodatkowo płacić za łaźnię turecką/saune? Ile?
- czy All Inclusive obowiązuje też na plaży?
Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość 2 Re: Alara - pytania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 14:47
      Cześć! Wybieram się tam dokładnie za tydzień. Z tego co wiem all obowiązuje we
      wszystkich hotelach (STAR, WEST)i barach na plaży. Łaźnia turecka jest raczej
      płatna. Kiedy jedziesz na urlop? Ja wracam 14 czerwca więc mogę potem opisać
      dokładnie wrazenia z pobytu.
      Pozdrawiam
      • Gość: Turek Re: Alara - pytania IP: *.atrema.deloitte.com / 82.177.11.* 24.05.06, 14:54
        Dzięki - lecę 21 czerwca, ale do końca tygodnia musze się zdecydować na hotel.
        Ale chętnie usłuszę Twoją opinię jak wrócisz?
    • Gość: deren Alara - Incekum IP: 192.11.185.* 24.05.06, 15:08
      Alar jest kilka
      Poszukaj na forum hotelowym
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20943&sortuj=6
      • Gość: Turek Re: Alara - Incekum IP: *.atrema.deloitte.com / 82.177.11.* 24.05.06, 15:25
        Szukałem... ale odpowiedzi na moje pytania nie znalazłem
        Faktycznie Alar jest kilka. Chodzi mi o ten kompleks Alara West, Star,itp.
        • Gość: Gabek Re: Alara - Incekum IP: *.chello.pl 25.05.06, 21:50
          wróciliśmy wczoraj :) suuuper hotel...

łaźnia jest w Alara Star i Alra West - trzeba płacić za masaż itd, można też
          wykupić 'wycieczkę' :) :)
          przy plaży jest bar - na samej plaży nie, w zatoczce (czytaj mniejszej plaży)
          trzeba sobie po prostu donieść z baru nieopodal... :)
    • Gość: monika Re: Alara - pytania IP: 193.28.0.* 06.07.06, 11:57
      Ja też wybieram się do któregoś z tych hoteli 13.09.2006 i mam dylemat czy
      zarezerwować Otel Alara czy Hotel Alara West. Mój mąż uważa, że Otel Alara jest
      stary i on nie będzie przepłacał, poza tym na jakimś forum ktoś napisał, że tam
      jest wilgoć i śmierdzi stenchlizną, i jest mały basen i ludzie biją się o
      leżaki. I on nie będzie przepłacał i woli Alare West. My wybieramy się 1,5
      rocznym dzieckiem i dla mnie najważniejsze są udogodnienia dla dziecka i mi
      osobiści bardziej podoba się położenie Otelu Alara i to że jest blisko plaży.
      Czy ktoś wie coś więcej na temat Otelu Alara, bo większośc wypowiedzi na forum
      dotyczy Alara West i nigdzie nie mogłam znaleźć zdęjęć tego niby małego basenu,
      a w sumie najbardziej zależy mi na brodziku i ładnej plaży. Może ktoś był w
      samej Alarze i coś doradzi, muszę decyzje podjąć do soboty. Pozdrawiam
      • Gość: karola Re: Alara - pytania IP: 213.77.10.* 07.07.06, 07:47
        bylam w alarze star - rozmawaialm z ludzmi ktoryz byli w alara otel
        (teoretycznie 4 * i przeniesli sie do wast - 3 * narzekajac na smrod.. z west
        byli zadowoleni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka