Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      statystyki

statystyki

(4 wyniki)
    • Pewna osoba bardzo nalegała bym zamieścił tutaj statystyki dotyczące tego jak hipnoza może pomóc w walce z nałogami. Zaznaczam słowo może gdyż jak wiadomo ważna jest chęć osoby by skończyć z uzależnieniem. Zaczniemy od papierosów, potem jest uzależnienie od amfetaminy, leków i alkoholu, ana koniec Case Study związane z Kokaina Proszę zadawać merytoryczne pytania na które chętnie odpowiem. [b]Papierosy[/b] 90.6% Success Rate for Smoking Cessation Using Hypnosis Of 43 cons...
    • Niedawno wspomniala nam tu Eska o statystykach, dot. alkoholizmu. Temat ten i ja (nieudolnie i nie przekonywujaco) podjalem... A dzisiaj dopiero przeczytalem madre slowa w tym temacie, ktore nie tylko mnie rozbawily, ale zarazem daly duzo do myslenia... - Slowa te napisal i przytoczyl moj szanowny przyjaciel z AA, brzmia one nastepujaco: > "... A co do "badań" to w naukach społecznych ich znaczenie ma niewielkie znaczenie. Jesli zliczać abstynentów po 6 m-cach to najskuteczn...
    • Wchodze w 9 dobe o suchym pysku. Najdluzsza przerwa od 3 miesiecy, no moze nie, od dwoch i pol, i to calkiem nie kalkulowana ani zaplanowana ani nawet chciana, jakos samo wyszlo. gratuluje?
    • Janulodz w 2007 roku napisał: 1508 wątków w tym: o Aaugustwie - 279 o Eli - 41 Ela w 2007 roku (od lipca) napisała: 823 wątki w tym: o Janu - 108 Aaugustw w 2007 roku napisał: 3997 wątków w tym: o Janu - 1071 I kto tu w czyjej głowie siedzi? Augustowi to musiałem nieźle zaleźć za skórę, jak poświęca mi 1/4 wszystkich swoich wątków. Liczac średnio 3 do 5 minut na minuty na wątek August przepracował na mnie ponad 60 godzin. Auguście ile ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się