Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      stopy

stopy

(5 wyników)
    • Gdyby ktoś zastanawiał się czy warto kupić - kupilem, przeczytalem i postanowilem sie podzielic swoim zdaniem nt książki "Migrena stop!102 skuteczne sposoby na ból głowy" Moją recenzję możesz przeczytac w ebook-blog.pl/2010/09/walczysz-z-migrena-recencja-ksiazki-migrena-stop/ Jest tam rowniez darmowa wersja okrojona, można sobie przeczytac i samemu zdecydowac. Dla porządku i dobrych obyczajów - linki do książki są moimi linkami partnerskimi, jednak dzięki temu mogłem darmowy kawałek zamie...
    • Witam i o radę pytam. Od 2 tygodni cały czas boli mnie głowa - ból jest bardzo silny taki że nie mogę czasem głową skręcić, taki rozpierający czaszkę od wewątrz. Nigdy wczesniej nie bolała mnie głowa, nawet rzadko nigdy. teraz mam to juz 2 tyg i nie przestaje boleć. Jestem 2 miesiące po porodzie (znieczulenie zewnątrzoponowe/cesarka) Byłam u lekarza, ale niewiele mi pomógł :-( zlecił badania podstawowe które nie wykazały większych nieprawidłowości (morfologia krwi) i tyle, powie...
    • Czasami podczas ataku, nie musi to byc bardzo bolesny, mam okropnie zimny, po prostu uciazliwie lodowaty nos- przeszkadza mi to, probuje go rozgrzac trzymaja sie za niego, rozcierajac dlonia lub przykladajac np kolnierzyk od bluzki "chucham" cieplym powietrzem... nie moge go czyms przykryc na dluzej bo sie wtedy dusze.. poza tym, zauwazylam tez ze czasem jak mam przydlugi atak i wezme sporo lekow- glownie p/bolowych, to mam takie klujace swedzenia na calym ciele. tak prze...
    • Konkretnie chodzi mi o masaż stóp. pozdr. tres_ka
    • Witajcie :) Poniewaz moj ostatni atak przespalam chcialabym sie podzilic z Wami moimi spostrzezeniami. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje ale mi to "jakos" pomaga. Poniewaz jest mi stale pierunsko zimno w stopy ( niskie cisnienie sie klania) czasami sie dogrzewam suszarka. Tak tez bylo i tym razem. Podczas ataku, ktory spedzilam w pozycji lezacej na lewej stronie z jaskiem wcisnietym pod glowe i szyje, wlaczylam sobie suszarke, polozylam ja na lozku, i tym samym czulam drgania. i k...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się