stopy

(4 wyniki)
  • STOP!!!!!(10)

To jest podstępna choroba, z którą samemu trzeba walczyć!!!jak okrutne żniwo jest tej choroby....pozbawia godności, odbiera radość życia, burzy i niszczy najpiękniejsze marzenia i plany!!! Burzy zdrowie fizyczne i psychiczne nieodwracalnie, zabiera czas, radość i działanie, skupia wszystko wokół jedzenia....i po co????czy tak musi być...nie!!!odrobina wytrwałości i nieustanna praca nad sobą...aby zwalczyć to potężne i niszczycielskie zło!!!po 4 latach bulimii poprzedzonej wychud...
  • Dziewczyny, wiecie co mi pomaga kiedy bije sie z mslami: obeżrec sie czy nie? Swiadomosc tego ile mam lat i ze chyba jestem juz za stara (27 lat) na takie pierdoły, i ze takie glupoty dobre sa dla nastolatek, ktore maja za duzo czsu i nie wiedza co z nim zrobic. Pomyslcie, jestesmy juz chyba za stare zeby jedynym naszym osiagnieciem byl kolejny zwis nad kiblem. Pojawiaja sie obowiazki, trzeba w końcu wziac odpowiedzialnosc za siebie, za swoje czyny. Nie mozemy miec ciagle 15 lat i czek...
  • znowu rzygam...dzien w dzien...a bylo tak fajnie..myslalam ze przejdzie...brałam Adipex przez miesiac...i przez jakis tydzien nie rzygalam...a teraz znowu...nie rozumiem...przy adim jem bardzo malo a i tak mam wyrzuty sumienia...zjem cos i musze do kibla leciec...schudłam 6kg na adim...ale ja chcialam przestac rzygac!!! dzisiaj mialam sie na wizyte do psychologa zapisac...i...odlozylam to na pozniej to znaczy "na nigdy"...moj facet mysli ze pojde w koncu...ale ja jakos nie moge sie ze...
  • To chciałabym abym nigdy nie zaczęła odchudzania nigdy A wy czego byście sobie zażyczyły?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się