Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      stopy

stopy

(4 wyniki)
    • Ludzie nie palcie!!! Rzuciłem palenie 5 dni temu i jakoś sobie daję radę-żuję gumę,piję wodę mineralną non stop i nie mam zamiaru wracać do tego nałogu choćby nie wiem co.Paliłem prawie 3 lata po paczkę dziennie.Dodam że zaczółem palić jak zaczęła się u mnie choroba nerwowa-takie zbędne wrażenie że po dymku jest lepiej-bzdura kompletna.5ty dzień nie palę i nie biorę żadnych preparatów na rzucenie-przez pierwsze 2 dni brałem gumę nicorette ale zauważyłem potem że nie jest mi potrzebna a przeci...
    • Wypowiadam się w imieniu mojej mamy, która (chyba wreszcie) ma dość sytuacji jaka panuje w domu. Ojciec pił od dawna, jeszcze nim się urodziłam, odnosił się bez szacunku do niej używając bezczelnych wyrażeń. Potem i nas tak traktował, bił nas wszystkich w domu póki sami nie nauczyliśmy się bronić. Mama choć szarpała się z nim w naszej i swojej obronie nigdy nie dawała mu rady. To ja z bratem nareszcie siłą wyzwoliliśmy rodzinę spod jego ciosów. Mama jest przez niego od wielu lat znerwic...
    • Czy będzie punktacja poszczególnych zawodników w "Wygraj Ligę" w waszym portalu?
    • Czy ktoś z Was ma ten sam problem? Używam kropli już kilka lat. Jak się od tego odzwyczaić? Byłam u trzech lekarzy i dwoch z nich kazało odstawić ale ja to wiem, a trzeci zapisał coś na alergie ale ja przecież nie mam alergii. Po prostu mój nos przywyczaił się do kropli i muszę je non stop używać. Ktoś ma ten problem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się