Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      stopy

stopy

(4 wyniki)
    • ostatnio bardzo swędza mi podeszwy stóp i wewnętrzna strona dłoni - alergie wykluczam - a te swędzenie jest momentami nie do zniesienia Kochane Hashimotki, czy któras też ma taka przypadłość. ani na stopach, ani na dłoniach skóra nie jest zmieniona, wygląda calkiem normalnie, a swędzi jakby komary pogryzly mi cała powieszchnię dłoni (wewnętrzną )i stopy - mozna zwariować, piłam wapno, ale nie czuję żadnej poprawy ... kurcze nie wiem no
    • Czy ktos probowal refleksologii i jakie to mialo rezultaty? Czy ktos slyszal o przeciwskazaniach do tego przy naszej chorobie? prosze o opinie.
    • Tsh mam niskie, przy dolnej granicy normy, ale teraz, jest koniec sierpnia! a ja przed kompem muszę siedzieć w polarze i owinięta kocem. Ogólnie jest mi zimno, ale że dłonie mam odsłonięte, sa lodowate. Stopy też. Robiłam różne ćwiczenia np na stopy po 15-20 minut a stopy nadal lodowate. Wiem ze powinnam sie wiecej ruszac, ale czasem musze siedziec kilka godzin przy biurku. Czy wy tez tak macie i czy znacie na to jakis sposob???
    • Gdzieś na tym forum czytałam o tym, że nadmiar wit. A w organizmie przy chorobie Hashimoto jest szkodliwy, a ja mam żółte dłonie i stopy. Co robić by szybko doszło do wypłukania wit. A? Od trzech tygodni unikam produktów zawierających wit. A. Zgubiła mnie 'miłość' do marchewki tartej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się