straszny

(60 wyników)
  • Przebieg pms-u mam po prostu straszny. Na kilka dni przed miesiaczka nie wiem co sie ze mna dzieje. Wszystko i wszyscy mnie wku...aja. Tak, wku...aja, dzialaja na nerwy to nie jest odpowiednie okreslenie. W trakcie ostatniego pmsu zranilam 2 osoby, powiedzialam im bardzo przykre rzeczy, czego normalnie nigdy bym nie zrobila. Ponadto mam straszne stany depresyjne, moje zycie wydaje mi sie bez sensu, mam mysli samobojcze. Pisalam o tym, jak zle znosze cerazette. Przy tej pigulce miesiaczka ...
  • Od 2 dni męcze się ze strasznym bólem z lewej strony pępka.Wcześniej miałam podobne bóle,ale jeszcze nigdy nie były tak silne a w dodatku żadne leki nawet mi nie pomagają.Dodam że zażywałam antykoncepcje w celu złagodzenia bólu a ponadto lekarka odkryła stan zapalny nerek.Ten ból to takie pieczenie który rozchodzi się od jajnikó-koło pępka do pleców z lewej strony.Czy ktoś z Was ma lub miał podobne dolegliwości?Jak złagodzić ten ból.Znając życie jeśli wybiorę się na pogotowie to...
  • witam:)od 3 lat biore tabletki anty, 2 lata bralam diane35 a teraz od roku harmonet. jedynym skutkem ubocznym jest straszny cellulit, ktory stal sie widoczny najbardziej po harmonecie, wczesniej nie byl taki wielki. teraz zastanawiam sie czy zupelnie zrezygnowac z tabletek czy zmienic na inne, do diany na pewno nie wroce ze wzg na duzy poziom hormonow ale moze jakies inne? pomozcie!
  • Użyłam próbki kremu Estee Lauder Hydrationist do cery normalnej i dostałam [b]STRASZNEJ czerwonej swędzącej wysypki na twarzy, poliki, usta, skronie - wygląda to okropnie. Ktosty sa tak wielkie i naćkane obok siebie, że nie wiem gdzie jedna się zaczyna agdzie kończy[/b] Swędża i szczypią jak szla, sa wielkie i bordowe!Przestrzegam przed tym kremem!!! Co mam robić? Mam w domu Bedicort G-posmarowałam twarz, wzięłam Wapno 1000mg i Loratadyne. Wyglądam jak Indianin z trądem! Miała któr...
  • Wczoraj odebrałam cytologie i jest I , ale mam straszną grzybicę czy to jest możliwe żeby taka dobra wyszła cytologia??? Jak powiedziałm pani doktor że mnie strasznie piecze to Ona powiedziała a co ja mam pani na to dać. A dwa tygodnie temu dała mi Clotrimazolum 12 globulek które nic nie pomogły . W końcu przepisała mi tylko Pimafucin w maści . Wieczorem myślałam że sie wscieknę jeszcze nigdy tak nie miałam tak mnie piekło. Az wziełam sobie na tampon Jogurt naturalny. Troszkę ...
  • Witam.Od 3 dni mam problem z piersiami.Są strasznie bolące,czuję jakby ciepło w sutkach.Od 2 dni są nabrzmiałe,czerwone i widzę że pewnie wyjdą strupki bo tą strasznie chrapowate.Nie karmię piersią już ponad pół roku.Nigdy w życiu mnie piersi nie bolały,ani przy miesiączce,ani w czasie ciąży.Ból jest straszny tym bardziej podczas kąpieli.Takie uczucie jakby pokarm się zbierał. Przestałam karmić piersią dlatego,że mała nie umiała pić,ale w miesiączkę pokarm pojawia się jeszcze min...
  • Od kilku tygodni odczuwam szczypanie i ból w pachwinie. Bolą mnie też nogi nawet po nocy.Czy któraś z miała coś takiego?
  • Witajcie...mam problem...od dluzszego czasu mam bole krzyzowe i w dole brzucha..jest to bol typowy podczas miesiaczki mimo ze jej nie mam.....ale ostatnimi czasy pojawilo sie cos jeszcze....cholernie meczacy bol w dole podbrzusza promieniujacy wewnatrz brzucha, raz z prawej raz z lewej strony. Gdy mnie dopanie nie moge siedziec, lezec, chodzic tez nie bo nie moge sie wyprostowac...a boje sie isc do lekarza! Wspomnie tylko ze leczylam sie na zespol policystycznych jajnikow... raz...
  • Proszę o radę/pomoc. Moja siostra urodziła kilkanaście dni temu. Od kilku dni strasznie (tak, że nie może spać czy normalnie zajmować się dzieckiem) boli ją noga w łydce. Nie określa tego bólu jako mięśniowy. Noga boli ją tak, że nie jest w stanie jej o nic oprzeć. Drętwieje jej stopa. I ból ciągle narasta. Robiła usg żył i tętnic, ale nic nie wykazało. Dostała skierowanie do ortopedy (u państwowego najbliższy termin na połowę lutego). Jej ginekolog twierdzi, że ortopeda nic tu nie po...
  • byłam wczoraj u stomatologa stwierdził kanałowe leczenie,zatruł mi ząb i nadal mnie strasznie boli,a dzisiaj niestety stomatolog wyjechał i nie mogę pojsc do niego! pomózcie prosze jakie srodki dobre są na straszny ból zęba? ibuprom juz nie pomaga,a wizyta dopiero jutro! pomóżcie.
  • Dzisiaj rano jak wstałam wszystko było ok, dopiero po jakiś 15 min złapał mnie straszny ból w okolicach podbrzusza po prostu ni mogłam sie ruszyć, zrobiło mi sie słabo i musiałam sie położyć bo bym zemdlała.Minęło.Za chwile wstałam i to samo, teraz jest już lepiej chociaz lekko tez odczuwam ból, niewiem co jest? troche sie martwie :(. Może ktoś mi pomoże...
  • Coś sie dzis stało- był moment że nie mogłam utrzymac moczu- naprawde to wstydliwe a przy korzystaniu z toalety- straszny ból. do lekarza jutro a czy moge wziać furagine? acha pojawiła mi sie też krew tylko nie wiem czy to przyspieszona @...a czy nadżerka moze tak boleć?
  • Nie wiem co się dzieje. 8.01. urodziłam ślicznego zdrowego synka. Tydzień po powrocie do domu zaczęło się swędzenie na brzuchu i nogach - dookoła rozstępów, pozniej również na ręce. To jest straszne nie da się tego wytrzymać. Karmię małego piersią i strasznie cierpię, boję się że on to widzi. Przez to drapanie aż wyskakują mi bąble i robią się rany. Staram się jak mogę nie robić tego ale to silniejsze ode mnie. W poniedziałek idę do lekarza ale muszę jakoś przetrwać weekend. Proszę pomó...
  • witam was i prosze o rade. mam straszne upławy. jak wstaje rano to nie zdążam dobiec do toalety bo mi prawie leci po nogach a w ciągu dnia tyle razy sie podcieram ze mnie wszystko piecze:(. byłam u gineko w lutym przypisała mi jakies globulki po których tak mnie piekło w srodku ze myslałam ze zwariuję. wziełam tylko 3 bo nie dało sie wytrzymac. i dostałam jeszcze masc pimafucort, która troche pomogła ale tylko na chwile. stosuje ja sporadycznie prawie do dzisiaj. nie mam juz siły. znowu...
  • mam problem z moją łechtaczką. O tórz nie wiem jak to sie stało ale jedna z nich jest większa a druga mniejsza. Jest to bardzo krępująca sytuacją i niewygodna. Zaznacze że miesiączkuje regularnie czuje sie dobrze mam nadzięjez że ta sprawa nie przekreśli mojego życia. Chciałabym zostać matką .... Prosze co mam zrobić boje się iść do ginekologa
  • dziewczyny nie wiem czy na dobre forum trafiłam najwyżej mi ktoś przeniesie wątek. Jetsem 2,5 miesiąca po porodzie (cesarka). Połóg przebiegł całkiem dobrze, nie miałam jakiś mega upławów, bóli czy czegoś takiego. szybko dosżłam do formy i wagi sprzed ciazy. W zwiazku z dobrym samopoczuciem chcieliśmy zmężem rozpocząc na nowo współżycie i tu pojawił sie problem. Odczuwam taką straszną suchość ze niemożliwe staje sie nawet wprowadzenie członka do pochwy. Czy któraś z was tak ma...
  • Witam, od prawie pol roku miewam okropne bole miesiaczkowe, nie pomaga zadne leki tylu apap, nospa, ibuprom, czy tez lezenie plackiem, oklady na brzuch. Czasem jest tak ze nie potarfie powstrzymac lez i rycze w lozku. Okropnie sie czuje przy tym.. Mam pytanie czy ktos ma tak jak ja?? Czy to sie nigdy nie skonczy ta meczarnia?? myslicie, ze co na to ginekolog powie, poradzi?, albo co mi jest.. Trudno mi z tym isc do lekarza bo sie boje.. Sa jakies inne srodki mocniejsze bez recep...
  • Witam wszystkie mamy, urodziłam dwójkę dzieci, ale to co stało się z moimi nogami przy drugiej ciąży to koszmra. Co prawda jestem obciążona genetycznie bo mój tata ma okropne nogi., ale nie chciałabym aby moje wyglądały tak jak jego. Co robić? Do jakiego lekarza się zwrócić? Czy ktoś miał usuwane żylaki, jak jest później, czy nie ma z tym problemu? Czekam na jakieś wieści. Aha mieszkam niedaleko trójmiasta więc może jakiś namiar na dobrego lekarza. Pozdrawiam.
  • najlepsza jest barbie ale nie dla dzieci tylko dla dorosłych
  • Hej, mam do Was pytanie czy któraś z Was też ma tak strasznie bolesne okresy?? Pierwszy dzień a mianowicie kilka pierwszych godzin okresu jest okropna, tak strasznie boli mnie brzuch ze nie moge normalnie funkcjonować, zazwyczaj biore tabletke KETONAL bo tylko ona mi pomaga;/ (jest to 1tabl 1raz w miesiacu, wiem, że sa tak silne ze psuja watrobe ale niestety inne nie pomagaja;/), no i po ok 30min jest dobrze. Ale ostatnio coraz czesciej pojawiaja się uderzenia goraca, slabo mi i inne takie rz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się