Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      straszny

straszny

(18 wyników)
    • Wróciłam z Paranormal Activity i jestem wkurzona! Nie dość, że nudny to jeszcze prawie wcale nie straszny! Deela, którym momencie posrałaś się w gacie?? Beznadziejna próba odpowiedzi Ameryki na hiszpański Rec. Powiadam wam, nie idźcie tą drogą! ;)
    • www.plotek.pl/plotek/1,78649,10003720,Krupa_pogryziona_przez_swinie.html Współczujcie moim psą i kotą za głupoty dzis wypisywane ;)
    • a taka piękna pogoda dookoła, słońce, snieżek, cos co uwielbiam, a cieszyc sie mi nie po drodze. Doła mam od wtorku i odpieprzyc sie ode mnie nie chce. W "pamiętny" wtorek zrobiłam chłopu awanture ze ciagle jest bez pracy. Otorzył firme ponad 1,5 roku temu, która sie nie rozkręciła, tylko do niej dokładalismy wiec pól roku temu ja zamknał i ciagle szuka pracy i nic. Od 1,5 roku ja zarabiam na nasze utrzymanie, w tym czasie jeszcze zdażyłam urodzic dziecko i wrócic do pracy, a on ciagle bez...
    • wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Airbus-z-228-osobami-zniknal-z-radarow;-Nie-ma-zadnej-nadziei,wid,11179532,wiadomosc.html? ticaid=18215&_ticrsn=3 ja się tam nie znam,ale chyba nadziei już nie ma ?!;(
    • cukier - biała śmierc, a jednak uratował moje dziecko. W trakcie podróży powrotnej z wakacji okazało się, że córka ma chorobę lokomocyjną. Śniadanie zwróciła, poiłam wodą, co by się nie odwodniła, ale też zwracała. Coś mnie piknęło, żeby do wody dodawac jej szczyptę cukru (był akurat pod ręką, jak również mocne duże woreczki na mrożonki). Już po pierwszym napojeniu cukrzanym nektarem mdłości minęły i na najbliższej stacji zakupiłam zwykłe herbatniki. A były to pierwsze słodycze ...
    • Mój kot prawie pożegnał się z tym światem. Spadła z 7 pietra. Wypuściłam ją bo chciała siku i poszłam kłaść Kubę spać. Zasnął, więc otworzyłam balkon, myślę sobie że zaraz wróci, no ale nie wróciła. Wyszłam na balkon, pomyślałam że może polazła do sąsiada na jego balkon, bo już wiele razy tak robiła. Wołam, wołam, nic. Coś mnie tknęło i pomyślałam, że może spadła. Pędem pognałam na dół, no i siedziała taka cała mokra kocina. Nie wiedziałam na początku czy żyje , ale jak ją zawoł...
    • co choroba potrafi zrobic z człowiekiem ... W epoce Dirty Dancing był jednym z najprzystojniejszych aktorów to okropne jak choroba go zniszczyla mam nadzieje ze się wyliże... www.pudelek.pl/artykul/16547/patrick_swayze_wazy_47_kilo/
    • Jak myslicie, co chciała mi zakomunikowac mlodsza córka?: a) Ciotke porwali kosmici b) Ciotka włozyła palce do pkontaktu? c)?????
    • mój synek ma 3 lata i ma dwa rowerki - jeden malutki dla 1-2 latków w ktory sie ledwo mieści ale go uwielbia,odpycha sie nogami i zasuwa na nim a niedawno kupilismy mu 2 rowerek taki 12calowy zeby wreszcie zaczal uczyc sie pedałowac bo na tamtym nie ma szans,no i synek popatrzyl na ten wiekszy ale jezdzic na nim nie chce bo woli ten mniejszy i nawet nie chce probowac wsiasc na ten wiekszy,postanowilam wiec schowac mu ten mniejszy rower zeby wreszcie z braku laku przekonal sie do...
    • Będzie w punktach, bo inaczej się strasznie rozpiszę. 1. Pracuję w firmie x, gdzie atmosfera jest kijowa, wisi nam syndyk na karku, jedyny plus pracuję tylko 6h, reszta na umowę zlecenie jak mam czas. 2. Dostałam propozycję pracy na wymarzonym stanowisku w firmie y. Pieniądze troszkę lepsze, jest jakiś skok w karierze, bo od 3 lat wiszę na tym smętnym stanowisku. Wada: praca 8 h do 16. 3. Przedszkole czynne do 17. 4. Nie dam rady dojechać, żeby zdążyć odebrać Kruszynkę. Będę musiał...
    • dziecko.onet.pl/55153,0,8,smierc_przy_porodzie,3,artykul.html Jakieś pół roku temu mialam okazje poznać go wirtualnie, zawitał na inne forum na którym pisze, bo nasze dzieci sa rówiesnikami, prosił o pomoc w znalezieniu niani. Przez chwile z nami pisał, poczytywał nas, bo jak twierdził znajduje odpowiedz na "dzieciowe" pytania. Smutna historia i niesamowity chłopak, własciwie od pierwszych dni jest sam z córka, sam sie z nia zajmuje. W tej samej chwili szczescie sie rodzi, inne umiera. Kos...
    • O moj leb.... masakra... zadnej wody w domu, zadnej tabletki... Umre dzis...
    • Otoz jak w temacie-dzisiaj zlapal mnie ogromny bol piersi-dokladniej gornej czesci,na granicy piersi i klatki piersiowej.Boli w jednym miejscu,boli na dotyk,miejsce nieco czerwone i cieplejsze.Pomyslalam najpierw o zapaleniu piersi /karmie/...Jutro ide do lekarza,a cala noc przede mna aby sie zamartwiac....Miala takie cos tkoras z was?Boli mnie jak sie schylam,chodze,dotykam.
    • biedni rodzice, ja pierdziu ! niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Urodzilo-sie-dziecko-z-dwiema-glowami,wid,11361070,wiadomosc.html
    • wczoraj obejrzalam ten dokument. syn hansa Franka- opowiadalo swoim zyciu. o ojcu- ktory wymordowal miliony polakow, zydow, ukraincow...o matce ktora nie byla od niego lepsza. o swoim dziecistwie i okrucienstwie w jakim dorastal. i o tym co czuje jak dorosly czlowiek, jak zyje sie ze swiadomoscia ze wlasny ojciec byl jednym z dziecieciu najbardziej krwawych mordercow 2-giej wojny swiatowej. powiem Wam ze straszne, straszne i porazajace jak wtedy latwo bylo sie zezwierzecic, jak...
    • znów:( www.tvn24.pl/-1,1606619,0,1,6_letnia-ola-szuka-mamy-przez-internet,wiadomosc.html straszne jak dla mnie - oba powody straszne:( Nie wyobrażam sobie siebie w sytuacji osoby porzucającej rodzinę, bo: 1) wstyd, że się nie odniosło sukcesu 2) bo się odniosło sukces i rodzina przeszkadza:( Znacie takie przypadki z otoczenia?
    • przez Twoją sygnaturke z kotem -węzem cała noc we snie ganiały mnie jakies żmije czy inne węże. Straszny ten kooot jest.uhuhuhu
    • Powiem wam, że nie sądziłam, że tv i makijaż może aż tak postarzać. Wczoraj będąc u fryzjera spotkałam K. Skrzynecką. Najpierw jeje nie poznałam, ale stwierdziłam, że laska jest bardzo do niej podobna, tyle że duuużo młodsza. Wyglądała na mniej niż 30. Ale po tym jak do fryzjera wszedł jej mąż stwierdziłam, że to na pewno ona. Mówię Wam, wyglądała baaardzo młodo. I sympatycznie. No i pozazdrościłam jej pięknych długich włosów... I psa ma fajnego... W każdym razie w tv wygląda na duuużo grubs...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się