Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      straszny

straszny

(22 wyniki)
    • na codzień jestem śmiała ale.....w rozmowie z facetem(niekażdy tym co mi się podoba..w. jakiś tam sposób)wystarczy,ze coś powie coś co mnie zawstydzi......nie potrafie ukryć tego wstydu...nie mogę nawiazać kontaktu wzrokowego.....zasłaniam twarz ręką i mam ochote uciec..Nie zawsze ale miewam takie momenty to niezalezne odemnie nie moge tego opanować..Nie ejstem nieśmiała..ale miewam takie głupie momenty.....Wkurza mnie to bo widać odrazu moje emocje a ja nie chce!!I wtedy mów rozm...
    • czesc!!! mam straszny problem a mianowicie!Mam chłopaka ktory jest odemnie starszy o 5 lat i mial wiele dziewczyn przed mna! Ostatnio zrobil mi miniete i ja chce mu sie odwdzieczyc tylko nie wiem jak to mam zrobic! Prosze potraktujcie ten temat na powaznie i poradzcie cos sensownego!!!
    • moja dziewczyna postanowila zrobic mi laske , kiedy doszedlem do finalu i spultalem jej sie do buzi to ona sie wyrzygala mi na ptaka.od 3 dni wogole nie mam jej w miescie :( pomozcie !!!! co mam robic !!!
    • Cześć, mam straszny problem i proszę o nie komentowania w stylu sama go wypychasz w ramiona zdrady/innej, albo jesteś głupia. Moja sytuacja jest taka jestem z chłopakiem 5 lat, ale z przerwą spowodowaną moją zazdrością i nieporozumieniami. Ja go osaczałam i mówiłam, że koleżaka chce cos wiecej od niego a on uważał, że mu nie ufam. Miałam rację ale okazało się to dopiero po tym jak się zeszliśmy. Ona chciała jego i nie interesowało jej to ze on kogos ma i kocha. Nawet jak jej to po...
    • www.siedlce.org/index.php?module=subjects&func=printpage&pageid=2&scope=page
    • Niech ktos pomoze bo nie daje rady!!!Skonczyl mi sie papier toaletowy wiec poszlam do sklepu by sie zaopatrzyc w ten jakze wazny "wynalazek", ale niestety nie bylo takiego w kolorze rozowym wiec musialam(z koniecznosci) zakupic kilka niebieskich rolek, zalamalam sie tym faktem.Pol godziny pozniej okazalo sie, ze przesolilam ziemniaki wiec obiadu nie bedzie, nie mam kasy aby kupic "cos w zastepstwie" na obiad bo reszte pieniazkow wydalam na papier toaletowy(z koniecznosci oczywiscie...
    • Mam klopot jak cholera. Mialam od nowego roku akademickiego mieszkac z bardzo dobrym kumplem(z ktorym juz mieszkalam w tym roku), znalezlismy mieszkanie oraz 2 dodatkowe osoby, teraz moj facet z ktorym jestem 3 mce nalega zebym zamieszkala z nim(wczesniej (w czerwcu)powiedzialam ze raczej nie bo to bo tamto..wiecie o co chodzi.)znalazł mieszkanie (w dodatku bardzo tanie) Problem tkwi w tym ze mieszkanie 1 z kumplem jest drogie jak na moja kieszen, ale jest to kumpel, i zawsze jak...
    • przyklejone Golden retriver Ozzi zakatowany - horror Autor: bardu Data: 21.08.06, 16:59 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz ------------------------------------------------------------------------------ -- www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29280 Golden Ozzy, znaleziony przez dziewczynę z dogomanii, trafił do domu tymczasowego. Był zabiedzony, brudny, okazało się także, że najprawdopodobniej miał raką jąder, miał jednak wie...
    • Mam 18 lat od 5 miesiecy spotykam sie z chłopakiem.I już 7 razyw spółrzyliśmy.On preferuje tzw ostry seks.Jego była dziewczyna też to lubiła wieć nie wyobraża sobie inengo seksu bo nie ma orgazmów i go to niekręci ja w ole delikatne i czyłe pieszczoty.Kiedyś powiedział że lubi dominować w łózku nie wiedziałam wtedy chyba co to znaczy i stwierdziałam że spoko może se dominować ale jak doszło do naszego pierwszego razu szczena mi odadła:/Podczedł do mnie od tyłu powiedział "Chodz t...
    • Słuchajcie mam problem, ale nie chcę jakichś chamskich wypowiedzi i śmiechów chcę tylko rady. oglądałem z moją panną romantyczną komedię ostatnio był upał więc siedziłem w samych slipkach smialismy sie do rozpuku aż popuściłem, na majtkach plama dziewczyna to chyba poczuła bo jest dla mnie jakś oschła
    • musze sie z kims podzielic tym co przydarzylo mi sie dzis w nocy bylam na imprezie zareczynowej u kolegi z pracy. byli tam jego znajomi czyli tez moi, ale tez znajomi jego narzeczonej. kiedy siedzialam na fotelu i czekalam na kolezanke ktora pojdzie ze mna do toalety podszedl do mnie przystojniak i zaczelismy rozmawiac. wydawal sie inteligentny, na poziomie, poznalam go z moja kolezanka, ktora zobaczywszy co sie swieci dyskretnie zostawila mnie z nim sama. ok godz.1 bylam juz s...
    • Moj aktualny facet spotykam sie z nim od tygodnia ewidentnie chce zebym polykala podczas sexu oralnego, a ja boje sie hiva, nawet nie chodzi o smak czy cos takiego tylko boje sie zarazic hiv-em, nie wiem nic o jegopoprzednich partnerkach i przygodach (wiem tylko ze bylo ich sporo)
    • chyba kazdy sie z tym zgodzi, no chyba ze on sam bedzie sie za kogos podawał to sie nie zgodzi......
    • Dziewczyny pomozcie!! W poniedIalek ide pierwszy raz do ginekologa i strasznie sie boje.. Jak wyglada taka wizyta? Czy w rozbieralni musze sie cala rozebrac, czy wystarczy zdjac tylko majteczki pod spodnica..? Prosze o kilka informacji..
    • Niedawno miałam kolejną "przyjemność" spotkać ekshibicjoniste. Może i są niegroźni, ale uważam, że to zboczeńcy i powinni być karani. Nie mają skrupułów, obnażają sie przed dziećmi, pamiętam, że kiedy byłam dzieckiem zrobił to przede mną i potem tak sie bałam, że przez 3 dni nie wychodziłam z domu. To co robią jest obrzydliwe, niech sobie idą do prostytutki i sie przed nią obnażają !!!
    • Czesc szukam osob ktore byly w Moskwie,tzn organizowaly wyjazd na wlasna reke.Chcialabym dowiedziec sie wsztystkiego o zalatwianiu wizy(czy sa problemy),o podrozy(czym najlepiej),i jakies tanie kwatery. Kazde info sie przyda:)_ dzieki
    • ja mam straszne problemy czasem po 3-4 dni nie robie kupy poradzcie cos moze macie sprawdzone sposoby
    • czy ktoras z Was nosila staly aparat na zebach? postanowilam zrobic porzadek z moimi krzywymi zabkami ale nadal sie waham.... chcialam sie dowiedziec jak przebiega takie leczenie i jak dlugo trwa ja bym musiala nosic 2 lata staly a potem jeszcze wyjmowany a potem jeszcze jakis lancuszek od wewnatrz az sie w glowie kreci od tego wszystkiego.... i czy to jest estetyczne?mysle ze jednak mniej estetyczne jest chodzic z krzywymi zebami i nie dbac o nie niz w aparcie no i kolejne:sluszalam...
    • Dziewczyny mam do was pytanie.Do którego roku życia rosną piersi?Mam goromny problem,bo mam 16.5 lat i prawie nie mam biustu(tzn.moje piersi są wilekości takiej jak u 12 latki i od 3 lat mi nie rosną)Jestem tym załamana ,nie wiem co mam robić.To dziwne,bo moja mama nosi rozmiar B,a babcia E.Powiedzcie ,czy jest jeszcze szansa ,że urosną mi piersi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się