szalony

(5 wyników)
  • Miałam wieści, ze w niedziele wraca do domu, myslałam, ze sie odezwie - a tu cisza. Króliczku, wroć do nas, brakuje Cie tu bardzo!
  • No Króliku !! Życzę Ci imieninowo - wszystkiego najlepszego - Szczęścia, Spełnienia, Miłości i czego tam jeszcze zapragniesz w tej szalonej głowie ... eM
  • Nie taki blondas straszny tylko skacowany . ha ha (a jak otro było widać po wątku " Śpicie ") Pierwsze osoby z forum poznałem czyli- przesympatyczne crazyrabbit i kasiar74
  • wszystkiego naj... nie pamiętam tylko dokładnie czy dzisiaj czy jutro więc wypije Twoje zdrówko i dzisiaj i jutro A w sobotę zaszalejemy
  • Zacznę od zapewnienia, że nowy temat jak najbardziej wiążę się z tematyką forum, bowiem pomysł o którym chce napisać zrodził sie już po moim rozwodzie i jest jedną z odpowiedzi na pytanie -i co dalej ? :) Zobaczyłam dziś swoja sąsiadkę idącą pewnie do kościoła. Sasiadka nie jest rozwódką pewnie dlatego, że nigdy nie była mężatką, wieku nie powiem, ale jak ja byłam dzieckiem to ona była w moim dzisiejszym, uroczym, słusznym wieku :) O co mi chodzi z tą sąsiadką??? Otóz ona szła w...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się