Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      szalony

szalony

(3 wyniki)
    • doradźcie, co zrobić, jeżeli taksówkarz, z którym się jechało, o mało nie spowodował wypadku. jechał jakoś tak koło 60 km/h, juz poza centrum, są światła. pomarańczowe - on jedzie, chyba nawet nie myśli hamować; czerwone - on jedzie dalej. refleks innego kierowcy (jadącego z prawej) wjeżdżającego na skrzyżowanie pozwolił na uniknięcie kraksy i dość poważnych obrażeń paseżera taksówki. taksówkarz pojechał dalej, kierowca który mial refleks pewnie w niezłym szoku też pojechał dalej. pasażer prz...
    • Odgrzebali starocia sprzed hohoooooo! I teraz się naparzają: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=510&w=43012026&a=43012026
    • Zainspirowała mnie dzisiaj zaobserwowana scena. Dziadek u mnie na osiedlu sprzedawał swoją wypieszczoną skodę 120. Przebieg jakies 70 km (to taki z tych, co na działkę tylko i do kościoła) i poszła za 1000 złotych I tak mi przyszło do głowy: jadę sobie do UK. Mam trochę kasy, którą odłożyłem na zrobienie prawka na przyczepę, czego nie dam rady zrobić przed wyjazdem. Ponieważ nie wiem kiedy bedę miał wreszcie to prawko, nie mogę kupić biletu na samolot z wyprzedzeniem Więc bilet jakies 5...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się